Hopp til innhold

Hodetelefon

68 produkter
Viser 42 produkter ut av 68

Headset

Høretelefoner

Høretelefoner og headsets fås i alle størrelser og prisklasser. Du både få dem som trådløse og med kabel samt med for eksempel støydemping (noise cancelling), så du kan nyte musikken i fred og ro. Vi har modeller til hi-fi, gaming, trening og alt i mellom dette. Og husk: I HiFi Klubben kan du prøve alle hodetelefoner før du kjøper en!

Sett god lyd på hverdagen

Et par gode høretelefoner er gull verdt, uansett om du skal ha fullt trykk på under en løpetur, eller nyte en god lydbok hjemme i sofaen. Vi har et stort utvalg av mange forskjellige typer høretelefoner, så du kan velge en modell som passer til dine behov.

I vårt sortiment finner du blant annet store høretelefoner som kan skape et rått utseende, hvis du velger et par helt svarte, eller noen mer fremtredende i en kul farge. Du finner også mer diskrete, små høretelefoner, som nesten ikke kan ses, med mindre du velger en iøynefallende farge. Leter du etter en enkel løsning for å få med deg musikken når du er ute på farten, er de små gode, da de gir fin lyd og kan være i lomma. Har du litt større krav til lydkvaliteten, kan du gå etter ett av de større settene, som kan bringe lydopplevelsen din opp i aller beste hi-fi klasse.

Utover at du selvfølgelig skal velge ut fra hva du synes ser godt ut, kan du også velge ut fra spesielle funksjoner, eller ekstra tilbehør og muligheter for å tilpasse dem til deg. Prisen spiller som regel også en rolle for de fleste, men markedet i dag er heldigvis så bredt at du har rikelig med valgmuligheter, uansett hvilken type og prisklasse du leter i.

Skal du bruke høretelefonene på toget, eller andre steder hvor det kan være mye bråk rundt deg, er et par støyregulerende høretelefoner med noise cancelling et naturlig valg. De kan naturligvis også brukes andre steder, hvis du vil kunne lukke omverdenen ute og konsentrere deg fullstendig om din musikk.

Noen høretelefoner gir deg også mulighet for å tilpasse dem nøyaktig til deg, ved å komme med flere forskjellige puter eller propper, så du kan skifte til den størrelsen og formen som passer best til dine ører.

In-ear, on-ear og over-ear høretelefoner

Helt generelt, så kan man dele opp høretelefoner i tre typer: Dem som sitter inne i ørene, dem som sitter på ørene og dem som sitter langs med ørene.

In-ear høretelefoner er de små øreproppene, også kalt earbuds, som settes inn i ørene. Det er som regel dem som følger med når du kjøper en ny mobil eller tablet.

De mindre in-ear høretelefonene er praktiske hvis du vil kunne ha dem i lomma, eller en liten veske, så du alltid har dem i hånden hvis du får bruk for noe oppkvikkende god musikk eller radio.

Både on-ear og over-ear høretelefoner har de såkalte ørekoppene og en bøyle som går over hodet. Forskjellen mellom de to typene er nettopp i ørekoppene. 

Hvis du kjøper et sett on-ear høretelefoner, sitter ørekoppene på ørene dine, mens koppene på et sett over-ear høretelefoner omslutter ørene dine, så de er helt inne i koppen. 

Begge typer kan fås med den geniale noise cancelling (ANC) funksjonen, så du kan lukke omverdenen ute, så det er mest opp til deg hva du best liker å ha på.

Visste du?

For at noe er et headset, krever det at det er en mikrofon på, eller i, altså den typen som primært brukes til PC-spill eller i callcentre. De er også gode i bilen, så du både kan høre og snakke mens du har begge hender fri.

Nedenfor kan du lese mer om noen av de forskjellige typene av høretelefoner og headsets. Du kan selvfølgelig saktens bruke de forskjellige typene til andre ting enn det vi skriver, det er bare overordnede retningslinjer som du kan bruke, hvis du har lyst.

Høretelefoner til sport

Er du en av de mange som synes musikk og trening henger uløselig sammen, er det heldigvis mange fete høretelefoner til løping og sport generelt. 

Du har kanskje prøve å løpe med et par høretelefoner som var irriterende, falt ned, eller ut av ørene eller lignende – det kan få selv den mest motiverte til å miste gnisten.

Markedet i dag bugner heldigvis over av høretelefoner, som er utviklet til de aktive, så de blir sittende der hvor de skal. Størstedelen av de høretelefonene vi selger til sport og trening, er av in-ear typen, da mange av disse modellene kan tåle både svette og smuss, noe som er nødvendig når du skal gi alt når du trener. Dessuten merker du det nærmest ikke når du har et par gode ørepropper i, men kan i stedet konsentrere deg om å nyte din musikk.

Slutt med å bruke unødig energi på din hodetelefon når du skal sette ny personlig rekord – ta på høretelefonene, start musikken og gi full gass!

Gaming headset

Hvis du er typen som slår på PC-en så snart du ser ditt snitt til det, skal du skjemme bort deg selv med et gaming headset

De er utviklet for å gi deg den komplette spillopplevelsen, så du kan høre alt fra høye eksplosjoner til fienden som lister innpå deg med små skritt fra en dødvinkel. Svetteabsorberende ørekopper sørger for at ørene dine holdes kjølige og tørre, så du ikke blir forstyrret av kløe eller noe annet, men kan holde fullt fokus hele natten igjennom, hvis det er nødvendig. 

Gaming headsets har dessuten mikrofon, så du kan snakke med teamet ditt underveis.

Trådløse høretelefoner

Trådløse høretelefoner gir deg full bevegelsesfrihet og derfor er de gode både til treningen, hagearbeidet, matlagingen og alt annet.

Du kobler enkelt høretelefonene til via en trådløs Bluetooth forbindelse og kan bruke dem sammen med for eksempel din iPhone, PC eller TV. 

De trådløse høretelefonene gir deg mange muligheter for å ha lyd med deg overalt, uansett hva du gjør. Hvis du skal på en lengre tur, skal du dog være oppmerksom på å lade opp høretelefonene på forhånd, så du ikke mister beaten halvveis i aktivitetene dine.

Med en del høretelefoner kan du velge om du vil forbinde dem trådløst, eller med kabel, så du fremdeles har mulighet for å nyte musikk, selv om uhellet skulle være ute og du går tom for strøm, før du er ferdig med å lytte.

Vil du et skritt videre med en trådløs høretelefon, kan du kikke på våre True Wireless-modeller. Det er de helt trådløse høretelefonene med to separate propper, så du slipper alt av kabler. De er eminente til alt fra trening og sport, til reiser og hagearbeid. De sitter der hvor de skal og du risikerer ikke å bli viklet inn i kabler underveis.

Kom inn og finn de beste høretelefonene til ditt behov

Du er alltid velkommen inn i din lokale HiFi Klubben butikk, hvor du har muligheten for å prøve de forskjellige høretelefonene før du beslutter deg. 

Vi står klare til å gi deg råd, så vi sammen kan finne frem til den typen høretelefoner som best dekker behovene dine – og som passer til din personlige stil, selvfølgelig.