Hopp til innhold

Personvern og opphavsrett

Vi i Hi-Fi Klubben er glade for din interesse for produktene våre, og for at du har besøkt oss på hifiklubben.no

Persondataloven

I følge persondataloven har du rett til å bli informert om behandlingen av personopplysninger. I Hi-Fi Klubben ønsker vi å gi deg så mye kontroll som mulig med dine private opplysninger, og derfor kan du til enhver tid gå inn og endre eller slette deg under din profil i Hi-Fi Klubben. Hi-Fi Klubben AS, Marcus Thranes gt 2-6, 0473 OSLO, org.nr NO928379442MVA er ansvarlig for opplysningene du gir til oss når du for eksempel registrerer deg i kundeklubben, bestiller varer online eller andre ting.

Hva brukes opplysningene mine til?

Når du gir Hi-Fi Klubben opplysninger om deg selv bruker vi dem til å forbedre hjemmesidene våre og til å gi deg en bedre dialog og service. For eksempel kan det være e-poster om emner og produkter som kan være av spesiell interesse for deg.

Data kan i noen tilfeller bli delt med samarbeidspartnerne våre for å sørge for best mulig og mest mulig relevant kommunikasjon. Samarbeidspartnere i denne sammenhengen betyr typisk mediebyråer og analysefirmaer. Alle slike samarbeidspartnere har direkte kontakt med Hi-Fi Klubben og har undertegnet en databehandlingsavtale som forplikter til en sikker og 100% konfidensiell behandling av dataene dine. Opplysningene dine vil derfor aldri bli videreformidlet til en tredjepart som kunne finne på å bruke dem til å kontakte deg direkte (reklame, spam og lignende). 

Hvordan behandles opplysningene mine?

Opplysningene dine blir behandlet i fortrolighet og med stor diskresjon. Dine personlige opplysninger vil dessuten bare bli brukt for å sende deg informasjon som direkte har med Hi-Fi Klubben å gjøre.

Persondatapolitikk på nettsidene våre

Informasjon om besøk på nettsidene våre blir logget anonymt. Loggen inneholder ikke persinidentifiserbare opplysninger, men brukes til statistikk som hjelper oss i arbeidet med å gjøre hjemmesidene våre mer funksjonelle og brukervennlige. For å gjøre dette bruker vi informasjonskapsler ("cookies"), elektroniske bilder ("web beacons") og scripts fra måleverktøyet Google Universal Analytics. 

Informasjonskapsler brukes på de fleste hjemmesider, og er små tekstfiler som lagres av nettleseren (Chrome, Internet Explorer, Firefox eller andre) på PC'en din. "Elektroniske bilder" er usynlige grafikkelementer, som i dette tilfellet leses av analyseverktøyet og brukes til måling av trafikk på hjemmesiden. 

Webtraffic er en tredjeparts leverandør som bruker informasjonskapsler til å vise annonser basert på dine besøk på dette og andre nettsteder. Du kan forhindre dette selv, ved å ta bort Webtraffics cookie her.

Opphavsrett

Innholdet på denne nettsiden tilhører Hi-Fi Klubben A/S, og er beskyttet av loven om opphavsrett. Informasjon, inkludert tekst, bilder, lyd og bilde kan ikke reproduseres, endres, kopieres eller lagres i noen form uten skriftlig tillatelse fra Hi-Fi Klubben. Det er ulovlig å forandre innholdet på denne nettsiden. Overtredelser av disse bestemmelsene vil bli forfulgt rettslig. 

Hi-Fi Klubben tar forbehold om trykkfeil og tekniske feil på nettsidene.
Innholdet på nettsidene kan forandres uten forvarsel.