Hopp til innhold

Salgs- og leveringsinformasjon

Bestill anlegget ditt rett fra nett - så kan du bruke tiden på det du egentlig har lyst til

Hvis du bor langt fra nærmeste HiFi Klubben-butikk – eller bare foretrekker å handle i ro og mak hjemmefra – er du alltid velkommen i vår nettbutikk. Du kan handle 24 timer i døgnet, og på dagtid sitter våre erfarne medarbeidere klare til å veilede deg via chat eller telefon. 

 

trygg-e-handel-logo.png

Kontakt HiFi Klubbens nettbutikk
På hjemmesiden får du tydelig og grundig informasjon om alle våre produkter, inkludert alle dem som vi ikke har plass til i denne katalogen. Det gir deg et solid grunnlag for å ta de rette valgene. Legg drømmen i handlevogna – så fikser vi resten for deg.

Ring oss på 22 13 22 13, eller send en e-post til [email protected].
Åpningstider mandag-fredag 10.00-20.00, lørdag 10.00–15.00.

Frakt og leveringstid

Vi har fast lav frakt på 79 kr. Om du ønsker hjemlevering betaler du et tillegg for dette.

Normalt vil vår leveringstid være 2 – 6 virkedager etter at varen er sendt fra vårt hovedlager og overlevert til vårt fraktselskap. HiFi klubben bruker Bring til frakt. Du vil motta en ordrebekreftelse etter du har lagt inn ordre, du vil også motta en e-post når bestillingen din er sendt. Hvis du bestiller varer som er midlertidig utsolgt, vil du bli informert via e-post om leveringstidspunkt. Ønsker du ikke å motta varen på grunn av forlenget leveringstid/restordre, har du naturligvis muligheten til å avbestille den uten noen kostnader for deg. Vi tar forbehold for lengre leveringstid i Julen og perioden etter Black Friday. 

Inneholder bestillingen varer over 35 kilo, eller store varer som må sendes på pall, vil levering skje med Bring Express, eller Bring Cargo avhengig av hvor i landet du bor. Bring kontakter deg før utlevering. Vi sender alltid møbler på pall hjem til deg med varsling. 

Enkelte steder har Bring utkjøring kun 1 gang i uken, og da må ekstra tid beregnes. 

HiFi klubben Norge kan kun sende varer til norsk adresse. Varer til Svalbard og Jan Mayen bes legge ved kommentar i ordre for momsrefusjon. 

Varer til levering via fraktselskap

Kolli med vekt over 35 kg vil sendes med Bring på dagtid og leveres på døren. Dette vil bli opplyst ved bestilling.

Pakker med vekt over 35 kg kan ikke betales pr postoppkrav. Du kan betale med VISA/ Mastercard, pr faktura eller avbetaling.

Transportforsikring

I fraktprisen ligger det også en forsikring som dekker tap og eventuelle skader på produktet under transporten fra oss til deg. Hvis det er synlige skader når du mottar varen, må du med en gang kontrollere om produktet har lidd synlig overlast. Hvis dette er tilfellet skal du nekte å motta varen. Hvis nei må du be posten eller leverandøren om å notere at emballasjen ble skadet under transport.

Er det eventuelt andre skader på produktet når det er pakket ut, må du kontakte oss så raskt som mulig. Så vil vi sørge for den videre saksgangen, slik at du kan få byttet produktet ditt uten unødvendig venting

Priser på nettbutikk og butikk

I HiFi Klubben får du alltid lik pris på nett og i butikk. Sånn har vi hatt det siden vi åpnet nettbutikk i tillegg til de vanlige butikkene våre. Det skulle bare mangle. Vi vil at alle våre kunder skal ha de samme prisene uansett om de foretrekker å handle på nett eller ikke.

 

Annonsegaranti

Man hører av og til om aktører i bransjen som kommer med såkalte ”lokketilbud”, der man annonserer for varer man ikke har, eller som man har veldig få av. Dermed må man kjøpe noe annet enn den annonserte varen hvis man vil ha med seg noe hjem. Vi i HiFi Klubben har også av og til tilbud på varer vi har få av, men da sier vi klart og tydelig i fra om det. Her er vår annonsegaranti: Vi garanterer at du er sikret tilbudsvarer i en uke etter at tilbudet er annonsert. Av og til går vi tom i visse butikker før dette, og da kan det hende at du må vente på levering. Unntaket er tilbud vi annonserer med begrenset antall, eller med kortere varighet enn en uke.

Betaling

HiFi Klubben tilbyr fleksible betalingsløsninger med Klarna, Visa, Mastercard. Hos alle HiFi Klubbens butikker kan du enkelt betale med

  • Visa og MasterCard
  • Klarna Faktura - 14 dager betalingsutsettelse
  • Klarna Konto -  Delbetaling og betalingsutsettelse

Betale som bedrift? Vi tilbyd både Klarna Faktura og EHF til firma, foreninger og kommunalt foretak.

Les mer om alle våre betalingsmetoder her.

Angrerett og reklamasjon

Selv om du har lovpålagt 14 dagers angrerett, får du ytterligere sikkerhet i HiFi Klubben. Hos oss har du 30 dagers åpent kjøp!
Rent praktisk kan du bare sende produktet inn til oss, sammen med et utfylt angrefristskjema, som du har mottatt på e-post sammen med kvitteringen din. Angrefristen starter fra det øyeblikk du mottar bestillingen eller henter den på utleveringssted.

Send inn til:
HiFi Klubben Nettbutikk
Marcus Thranesgate 2-6
0473 Oslo

Avsender dekker selv returkostnadene ved ønske om å benytte seg av angreretten. Vi anbefaler at du sender dette inn med Klimanøytral Servicepakke fra Posten, slik at begge parter kan spore sendingen. Prisene finner du inne på www.posten.no
Vi behandler returen fortløpende, men fra produktet sendes inn må det påregnes opp mot 14 dagers behandlingstid før du har pengene på konto, eller tilbakeført til betalingskortet. Betaler du med HiFi klubben kortet via Resursbank, eller Klarna, vi vi tilbakeføre beløpet direkte dit.

Kontakt vår kundeservice for spørsmål rundt angrerett. 

Les mer om vår 60 dagers åpent kjøp policy her. 

Last ned angrerettskjemaet her

6 års garanti

Hvis du mot formodning skulle motta en feil eller defekt vare, retter vi feilen ved å raskest mulig sende deg riktig eller ny vare når vi har mottatt feil eller defekt vare fra deg. Så fort vi har mottatt din henvendelse vedr en garantisak, sender vi deg en returlapp. Denne klistres på embalasjen og pakken leveres på nærmeste postkontor. Så snart vi mottar varen påbegynner vi reperasjon av defekt vare eller sender deg et nytt produkt.

Les mer om vår 6 år garanti her.

Har varen din fått en skade eller er utenfor vår garanti?

Les mer om reklamasjoner og service her

Har du spørsmål rundt reklamasjon og granatisaker? 

Kontakt vår kundeservice her

Bruksanvisninger

Det følger med generelle bruksanvisninger og teknisnk data på alle våre produkter. Noen har mer avanserte bruksanvisniger som du kan enkelt få i PDF format via produsentens egen nettside. Vi hjelper deg gjerne med å finne den og sende den til deg via e-post. Dessverre kan vi ikke garantere at bruksanvisningen alltid finnes på norsk, men den kommer alltid i en engelsk versjon og vi hjelper deg selvfølgelig om det er noe du lurer på. 

Annet

  • Alle priser på hifiklubben.no er i norske kroner (NOK) og er inkludert MVA.
  • Vi forbeholder oss rett til å forandre priser og spesifikasjoner uten forvarsel.
  • Vi tar forbehold om eventuelle trykkfeil, utsolgte varer, sviktende leveranser fra leverandørene våre og opplagte prisfeil på produkter (typisk 0-priser).
  • Hvis en bestilt vare ikke er tilgjengelig innenfor normal leveringstid, får du beskjed om dette.
  • Personer under 18 år, dog over 15 år, som ønsker å bestille varer, må ha tillatelse fra foresatte. Kredittkjøp kan kun foretas av personer over 18 år.
  • Når du sender inn en bestilling til oss, forutsetter vi at du har lest gjennom og akseptert salgsvilkårene.
  • HiFi klubben er har en AAA score på kredittratingskalaen

Behandling av persondata

I følge persondataloven har du rett til å bli informert om behandlingen av personopplysninger. I HiFi Klubben ønsker vi å gi deg så mye kontroll som mulig med dine private opplysninger, og derfor kan du til enhver tid gå inn og endre eller slette deg under din profil i HiFi Klubben, eller du kan kontakte oss. Det er den eneste informasjonen vi lagrer om deg og du står til full rådighet å redigere eller slette den når som helst. Informasjonen er kun til bruk for oss å gi deg relevante informasjon fra HiFi klubben, om ønskelig.

HiFi Klubben er ansvarlig for opplysningene du gir til oss når du for eksempel registrerer deg i kundeklubben, bestiller varer online eller andre ting og tar dette med høyest alvorlighet. Les alt om vår håndtering i personvern og opphavsrett her. 

Organisasjonsinfo

HiFi Klubben Nettbutikk
Marcus Thranesgate 2-6
0473 Oslo
Org.nr NO928379442MVA