Hopp til innhold
I HiFi Klubben handler alt om lyd og bilde – ikke kjøleskap, vaskemaskiner og stavmiksere. Hos oss får du musikk- og filmopplevelser for hver eneste krone

God kvalitet er ikke sløsing – det er sunn fornuft

Et stereoanlegg eller en hjemmekino er en investering som både du og familien din kan ha glede av i mange år. Akkurat som du ikke kjøper den nye bilen på nærmeste supermarked, er det heller ingen grunn til å spille russisk rulett når du handler lyd og bilde.

I HiFi Klubben handler alt om lyd og bilde – ikke kjøleskap, vaskemaskiner og stavmiksere. Prøv å ta en kikk på den daglige dosen av reklametrykksaker. Du skal faktisk være uvanlig heldig – eller dyktig – for å velge riktig i denne oppblåste atmosfæren av store ord og tomme lovnader. Tilbudsrus blir fulgt opp av tømmermenn som bare kan repareres med et produkt som du virkelig ønsket deg.

Skikkelig stereo og hjemmekino til en skikkelig pris

Med mer enn 95 fysiske butikker i Danmark, Norge, Sverige, Tyskland og Nederland, samt fem nasjonale nettbutikker er HiFi Klubben Europas suverent største spesialkjede for høykvalitets HiFi. Med vårt svært brede utvalg innenfor testvinnende stereo og hjemmekino kan du alltid finne rett løsning til rett pris. Det eneste du ikke finner hos oss er dårlige billigprodukter. De er bortkastede penger, og denne delen av markedet har vi valgt å overlate til dem som er villige til å være bekjent av slike produkter.

Som spesialister vet vi at smak og behov er noe helt personlig, og derfor er vi ikke fornøyd med å bare selge varer over disk. Vi har håndplukket produktutvalget vårt slik at det dekker hele spekteret fra rock til klassisk, fra store gulvhøyttalere til elegante designløsninger, fra budsjettklassen til kompromissløse high-end-anlegg. Og HiFi Klubbens entusiastiske medarbeidere legger stor prestisje i å finne den riktige løsningen for akkurat deg – ikke nødvendigvis den dyreste.

Her finner du butikkene våre

Testvinnende kvalitet

HiFi Klubbens produkter blir naturligvis også testet og sammenlignet med konkurrentene ute i den store verden, og i svært mange tilfeller ender det med en plass på seierspallen, selv i direkte konkurranse med mye dyrere produkter.

Hvis du ikke uten videre vil ta vårt ord for god fisk, er du mer enn velkommen til å gå på jakt i fagpressen eller blant testhenvisningene som du finner ved en lang rekke av produktene våre. Dermed kan du lese hvordan vi klarer oss når vi ikke selv kan bestemme hva som skal stå. God fornøyelse.

Hør før du handler – også utenfor åpningstiden

I HiFi Klubbens lytterom kan du se, høre og sammenligne produktene i fred og ro før du bestemmer deg. Ingen kunderadio som etterlyser foreldre og bileiere. Og ingen som prøvekjører støvsugere mens du prøver å høre forskjell på to par med høyttalere. Vi demonstrerer gjerne flere anlegg, helt til du finner akkurat det du vil ha. Det skulle da bare mangle – du skal tross alt leve med anleget ditt hver dag i mange år fremover.

Hvis du vil unngå å stå i kø, er du velkommen til å lage en avtale om en personlig demonstrasjon – også utenfor normal åpningstid. Da sørger vi for at anlegget du vil prøve står helt klart i butikken, og medarbeiderne våre får også enda bedre muligheter til å veilede deg på en optimal måte.

Bli medlem i HiFi Klubbens Kundeklubb

Å være medlem i HiFi Klubbens Kundeklubb er helt gratis, og det eneste du forplikter deg til er å motta våre nyhetsbrev. Medlemmer får automatisk  mnd. utvidet produktgaranti. Dette er naturligvis i tillegg til det forbrukerkjøpsloven gir krav på!

Les mer om Kundeklubben og registrer deg gratis her