Hopp til innhold

Høyttalere

386 produkter
386 produkter
  Argon Audio FORTE A4 Mk2 Kompakt høyttaler - Aktive
  Argon Audio FORTE A4 Mk2
  Kompakt høyttaler - Aktive
  4 798,- / 5 997,- / sett
  19
  Sonos Era 100 Trådløs høyttaler
  Trådløs høyttaler
  2 790,- / stk
  51
  DALI OBERON 5 Gulvstående høyttaler
  DALI OBERON 5
  Gulvstående høyttaler
  8 996,- / par
  55
  SOUNDBOKS 4 Trådløs høyttaler med batteri
  SOUNDBOKS 4
  Trådløs høyttaler med batteri
  11 998,- / stk
  Argon Audio FENRIS A4 Kompakt høyttaler - Aktive
  Argon Audio FENRIS A4
  Kompakt høyttaler - Aktive
  3 998,- / sett
  52
  DALI SUB C-8 D Subwoofer
  Subwoofer
  3 698,- / stk
  31
  Bowers & Wilkins AM-1 Utendørshøyttaler
  Utendørshøyttaler
  6 996,- / 8 496,- / par
  22
  Sonos Arc Soundbar høyttaler
  Sonos Arc
  Soundbar høyttaler
  9 990,- / stk
  108
  Vestlyd V15C Gulvstående høyttaler
  Vestlyd V15C
  Gulvstående høyttaler
  19 996,- / par
  13
  Sonos Era 300 Trådløs høyttaler
  Trådløs høyttaler
  4 990,- / stk
  35
  Sonos One SL Trådløs høyttaler
  Sonos One SL
  Trådløs høyttaler
  1 990,- / stk
  111
  SOUNDBOKS (Gen. 3) Trådløs høyttaler med batteri
  Trådløs høyttaler med batteri
  9 490,- / stk
  54
  DALI OPTICON 6 MK2 Gulvstående høyttaler
  DALI OPTICON 6 MK2
  Gulvstående høyttaler
  23 496,- / par
  42
  Argon Audio FORTE A55 Mk2 Gulvstående høyttalere - Aktive
  Argon Audio FORTE A55 Mk2
  Gulvstående høyttalere - Aktive
  9 598,- / 11 997,- / sett
  21
  Sonos Sub (Gen3) Trådløs subwoofer
  Trådløs subwoofer
  8 990,- / stk
  62
  DALI SPEKTOR 2 Kompakt høyttaler
  DALI SPEKTOR 2
  Kompakt høyttaler
  2 996,- / par
  26
  Bowers & Wilkins 707 S3 Kompakt høyttaler
  Bowers & Wilkins 707 S3
  Kompakt høyttaler
  11 996,- / 14 996,- / par
  9
  DALI OBERON ON-WALL Vegghøyttaler
  DALI OBERON ON-WALL
  Vegghøyttaler
  6 296,- / par
  30
  DALI SUB E-9 F Subwoofer
  Subwoofer
  5 498,- / stk
  29
  Argon Audio FORTE A5 Mk2 Kompakt høyttaler - Aktive
  Argon Audio FORTE A5 Mk2
  Kompakt høyttaler - Aktive
  5 998,- / 7 497,- / sett
  69
  DALI KATCH ONE Soundbar høyttaler
  Soundbar høyttaler
  7 998,- / stk
  8
  DALI OBERON 7 Gulvstående høyttaler
  DALI OBERON 7
  Gulvstående høyttaler
  13 396,- / par
  55
  Sonos Move 2 Trådløs høyttaler med batteri
  Sonos Move 2
  Trådløs høyttaler med batteri
  4 990,- / stk
  Sonos Sub Mini Trådløs subwoofer
  Trådløs subwoofer
  4 990,- / stk
  70
  Sonos Move Trådløs høyttaler med batteri
  Sonos Move
  Trådløs høyttaler med batteri
  4 490,- / stk
  82
  Sonos Roam SL Trådløs høyttaler med batteri
  Trådløs høyttaler med batteri
  1 790,- / stk
  26
  DALI Opticon 8 MK2 Gulvstående høyttaler
  DALI Opticon 8 MK2
  Gulvstående høyttaler
  36 996,- / par
  4

  Høyttalere

  Høyttalere

  Det finnes mange forskjellige høyttalere og høyttalersystemer som gir deg fantastiske lydopplevelser i hjemmet. Men hva er det viktig å huske på, når du skal velge høyttalere til nettopp ditt behov? Det forsøker vi å svare deg på her, hvor vi også har skrevet litt om de forskjellige typene av høyttalere.

  Mange muligheter for eminent lyd

  Uansett om du skal ha full surroundlyd til hjemmekinoen, flott lyd til din musikk, eller noe helt annet, så er det mye å velge imellom i vårt store sortiment av høyttalere. 

  Vi forhandler et bredt utvalg av kvalitetsmerker, som alle leverer høyttalere og systemer i lekre design og med fullt fokus på funksjonalitet. 

  Du finner alt fra store og robuste gulvhøyttalere, til små trådløse Bluetooth-høyttalere. Nederst på siden finner du lenker som sender deg direkte til de enkelte kategorisidene, hvis du leter etter en bestemt type høyttaler. 

  Uansett om du trenger en høyttaler til en PC, TV eller noe annet, har vi helt sikkert en du vi like. Vi har både den robuste SOUNDBOKS, som klarer selv den villeste festival, og en mini høyttaler som er et godt valg til bilen, hvis du ikke kan koble mobilen direkte til systemet. Alle våre høyttalere lever opp til våre høye kvalitetsstandarder, så du er sikret gode høyttalere og fantastisk lyd, uansett om du velger en liten eller stor modell.

  Dette skal du være oppmerksom på

  Uansett om du skal ha et komplett høyttalersystem, så du får surroundlyd i stuen, eller om du skal starte i det små med en enkelt, eller et sett høyttalere, er det noen ting du bør overveie helt fra starten. Det er som regel en relativt stor post i budsjettet, uansett om du leter etter enkelt-høyttalere eller ferdige systemer, så det kan lønne seg å gjøre grundig forarbeid – så er du sikker på å få den beste løsningen til dine behov.

  Størrelsen på rommet

  Det er viktig at du tar hensyn til størrelsen på rommet som systemet ditt skal spille i, når du velger høyttalere. Størrelsen på rommet er nemlig avgjørende for hvilket system du skal velge. Små systemer sliter simpelthen i store rom. Det er ytterst sjeldent at lyden blir tilfredsstillende høy og bassen blir flat å høre på. Derfor er større høyttalere ofte å foretrekke i større rom.

  Hvilken forsterker eller receiver har du?

  En annen viktig ting å huske på, er kombinasjonen av receivere og høyttalere. Noen høyttalere passer sammen med noen bestemte forsterkere og receivere – og omvendt. Kom inn i din lokale HiFi Klubben butikk, hvis du har bruk for hjelp til å finne den rette kombinasjonen – vi har styr på hvordan du kan kombinere de forskjellige høyttalersystemene, forsterkere og receivere.

  Skal det være trådløst, eller med kabel?

  Alt etter hvilke høyttalere du velger, har du mulighet for selv å velge om du vil koble det sammen trådløst eller med kabel. 

  Kabler kan være vanskelige å skjule, hvis høyttalersystemet er plassert rundt i hele stuen, så da er det en god idé med en trådløs løsning. Har du i stedet et enkelt høyttalersett, kan du lett skjule kablene, og dermed behøver du ikke å gå målrettet etter det trådløse.

  Hold deg til samme serie

  En grunnleggende regel, som er god å følge når du skal finne høyttalere til for eksempel din hjemmekino, er å finne noen fra samme merke og aller helst fra samme serie. De forskjellige høyttalerne har forskjellig klang og dette blir tydelig hvis du blander forskjellige merker. Det vil gi store utslag i hvordan systemet høres ut fra forskjellige steder i rommet, hvilket betydelig forringer din surround-opplevelse.

  Utvalgte merker

  Markedet for høyttalere er enormt og det finnes etterhvert et nesten uoversiktlig antall produsenter. I HiFi Klubben har vi håndplukket noen av de aller beste merkene og nedenfor har vi fremhevet et par av dem.

  HiFi Klubbens egne merker

  I HiFi Klubben forhandler vi eksklusivt tre merker, som ikke kan kjøpes andre steder, nemlig DALI, Bowers & Wilkins samt Argon Audio

  Høyttalerne fra disse merkene er fremstilt på bakgrunn av mange års samarbeid og erfaring, som gang på gang sikrer at den høyttaleren som kommer ut av prosessen er noe helt spesielt.

  DALI høyttalere

  Utvalget fra DALI byr på mange forskjellige høyttalere. Du finner både en trådløs DALI høyttaler, som kan arbeide alene, samt forskjellige høyttalere som kan bli en del av et større system. I tillegg lager DALI også en rekke gode soundbars til montering under din TV.

  Bowers & Wilkins høyttalere

  Høyttalere fra det engelske merket B&W kjennetegnes ved et sterkt design, som utstråler styrke og finesse i perfekt forening. Det erfarne merket sitter på en stor del av den profesjonelle lydverdenen, så det er virkelig snakk om kvalitet som varer.

  Argon Audio høyttalere

  Vårt utvalg av Argon Audio høyttalere byr på modeller som vi selv har stått bak, gjennom hele prosessen, både i forhold til design og teknisk konstruksjon. Vi har funnet de beste leverandørene, så vi er sikre på å kunne tilby deg en høyttaler som lever opp til våre krav.

  B&O høyttalere

  Bang & Olufsen står bak en lang rekke Hi-Fi produkter, og er også med på høyttalerfronten. Med en B&O høyttaler i hjemmet, kan du alltid skape en passende stemning, og designet er særdeles gjennomarbeidet, så du får pene høyttalere som samtidig gir god lyd.

  Samsung høyttalere

  Samsung har fokus på diskret design og gode løsninger, særlig på deres TV-er. De står blant annet bak noen av markedets flotteste lydplanker, som kan gi deg god lyd fra din TV, uten å ta oppmerksomheten fra din innredning.

  Sonos høyttalere

  Sonos er særlig kjent for sitt gjennomførte trådløse multiroms streaming system. Men du behøver ikke nødvendigvis å gå all-in for å få glede av dette merket. Du kan nemlig kjøpe en enkelt trådløs Sonos høyttaler, hvis du har bruk for en løsning her og nå. Så kan du alltid bygge ut systemet senere, hvis du finner ut at du vil ha enda bedre lyd.

  Kom inn i din lokale HiFi Klubben butikk

  Du kan lete med lys og lykte på nett, men det er bare enklere å finne den rette løsningen hvis du kan se og høre høyttalerne i virkeligheten. Det kan du i våre butikker, så kom innom og la oss hjelpe deg med å finne frem til det systemet eller den høyttaleren du trenger. 

  I butikken kan du se hvordan de forskjellige høyttalerne ser ut på gulvet, i taket, veggen osv. Du kan også løfte og kjenne på dem, så du får en god følelse av hvor transportable høyttalerne er, hvordan fargene ser ut og mye mer.

  Vi har mange års erfaring med hi-fi, så vi kan svare på alle de spørsmålene du måtte ha. 

  Vi ser det som vår viktigste oppgave å sørge for at du kommer hjem med en høyttalerløsning du blir fornøyd med, og har glede av i mange år fremover.

  Leter du etter en bestemt type høyttaler?