Hopp til innhold

Montering - installasjon - befaring

Foretrekker du å slippe å fikle med bor, kabler, nettverk eller tekniske innstillinger? Da er det selvfølgelig hjelp å få hos oss.

Hos HiFi Klubben nøyer vi oss ikke med bare å selge varer over disk. Vi kan også tilby deg hjelp med alt det praktiske rundt ditt nye utstyr. Dette gjelder alt fra enkel levering og utpakking av produktene dine, til montering, oppsett og finjustering av f.eks. en komplett hjemmekino. Montering er en tilleggstjeneste som må bestilles særskilt. 

Vi har egne erfarne montører med grundig førstehåndserfaring med å optimalisere lyd og bilde. Vi samarbeider også med erfarne eksterne montører som tilbyr våre kunder sine tjenester til samme pris som det vi selv tilbyr. Dersom vi ikke kan ta monteringsoppdraget selv, så kan vi formidle kontakt til våre eksterne samarbeidspartnere slik at du kan inngå en egen avtale om montering med disse. Fortell oss bare hva du ønsker – så sørger vi for optimal lyd og et perfekt fungerende oppsett.

Pris for montering er fra 1290 kr pr. påbegynte time, pr. monteringspersonell. I tillegg tilkommer oppstarts gebyr fra 990 kr. pr. montering.

Ta kontakt med din lokale HiFi Klubben butikk for mer informasjon.

VI HJELPER DEG MED
PLANLEGGINGEN

Skal du bygge nytt eller bygge om, kan du spare mye trøbbel og penger ved å tenke lyd og bilde inn i prosjektet allerede mens det ligger på tegnebrettet. På den måten er det mye lettere å f.eks. inkludere innebygde høyttalere og skjult kabelføring. Ta planene under armen og stikk innom din lokale HiFi Klubben-butikk – så hjelper vi deg med å finne de mest optimale løsningen, samt unngå kostbare feil fordi detaljene ikke var gjennomtenkt.

Book et gratis møte