HiFi Klubben

Hopp til innhold
Lokale tilbud Gjør et kupp på utstillingsmodeller, utgående produkter og overskuddslager fra alle butikkene våre Les mer

AIAIAI

Hodetelefonene fra danske AIAIAI er for deg som vil være kul uten at det går på kompromiss med kvaliteten. Her får du fet lyd, gjennomtenkt design og solid konstruksjon i stedenfor bling og bokselyd. Mange proffer bruker AIAIAI – prøv selv og finn ut hvorfor!

  • Unikt og kult dansk design
  • Seriøs lydkvalitet
  • Robust konstruksjon
  • Flere modeller til flere formål
  • Utviklet i samarbeid med DJ-er og musikere

Ren opplevelse – ren stil

Hodetelefonene fra danske AIAIAI er unike produkter som kombinerer stil, funksjon og lydkvalitet i meget høy kvalitet. All intetsigende pynt og overflødige funksjoner er skrellet vekk og erstattet med et lett gjenkjennelig, stilrent og bunnsolid skandinavisk design. AIAIAI er laget for å gi deg best mulig lyd selv under krevende forhold. Nettopp derfor vil de være kule og velfungerende lenge etter at de oppskrytte bling-konkurrentene har gått i glemmeboka eller søpla.

Finpusset av profesjonelle

AIAIAI er utviklet i et svært tett samarbeid mellom industrielle designere, profesjonelle musikere og DJ-er. Målet er å alltid lage den enkleste mulige hodetelefon, hvor alle de viktige detaljene til gjengjeld er finpusset til perfeksjon. AIAIAI-produkter trenger ikke å blåse seg opp med flashy logoer, som alikevel drukner i motestøy. Derav kommer virksomhetens slagord: ”Rise above the noise” – ren opplevelse, ren lyd og ren stil!

Tommelen opp fra fagfolk

På AIAIAIs hjemmeside kan du treffe en lang rekke av de profesjonelle utøverne som bruker hodetelefonene i sitt arbeide. Og den presitsjefylte Danish Design Prize, som ble tildelt kompaktmodellen Tracks i 2010/2011, bekrefter at AIAIAI-designet er av ypperste klasse og langt mer enn bare mote.

Les mer om AIAIAI