Hopp til innhold

Jobbe i HiFi Klubben

HiFi Klubbens medarbeidere er ofte trofaste hos oss i mange år, men av og til trenger vi nye medarbeidere. Hvis dette kan være noe for deg, kan du se aktuelle stillinger nederst på siden.

Butikksjef søkes til HiFi Klubben Ålesund

Butikksjef søkes til HiFi Klubben Trondheim

HiFi Klubben Sarpsborg søker deltid

HiFi Klubben Forus søker deltid

Jobb i HiFi Klubben
– entusiasme, kompetanse og samhold

Som medarbeider i HiFi Klubben blir du en del av et velfungerende team, der entusiasme og samhold står høyt i kurs. Som selger må du ha en ekte interesse for produktene våre, men du trenger overhodet ikke å være en ”nerd” – vi lærer deg alt du trenger å vite.

Det aller viktigste er at du kan formidle både kunnskap og entusiasme til ganske vanlige kunder som trenger din hjelp. Du takler utfordringer med et smil – også når det går hett for seg – og du er klar til å leve opp til våre stolte tradisjoner for å ha markedets beste kundeservice.

Personvernerklæring rekruttering

God lyd
er også for jenter

Det har alltid vært slik at bransjen vår har vært dominert av menn, men det vil vi svært gjerne ha en forandring på. Vi ser ikke på om du er mann eller dame, men derimot om du har energien, interessen og personligheten til å tilføre arbeidsplassen vår noe nytt. Hvis du har det, kan vi til gjengjeld tilby deg en svært god arbeidsplass, og massevis av muligheter til både personlig og faglig utvikling i radio/TV-bransjens beste og mest seriøse butikk-kjede.

Du kan alltid søke
jobb i HiFi Klubben

Hvis du ikke finner drømmejobben på denne siden akkurat nå, er du alltid velkommen til å sende en uoppfordret søknad.

Persondata

Når du overleverer HiFi Klubben opplysninger om deg selv, i forbindelse med jobbsøking, så bruker vi dem til å vurdere om vi har en relevant stilling til deg.

I de tilfeller, hvor vi ikke umiddelbart kan tilby deg en stilling, så lagrer vi i noen tilfeller dine data i opp til 6 måneder, med mindre at du ved søknaden har hatt innsigelser mot dette.

Som registreret hos HiFi Klubben AS har du alltid rett til at gjøre innsigelse mot registreringen. Du har også rett til innsikt i hvilke oplysninger som er registrert om deg.

Disse rettigheter har du i henhold personvernloven og alle henvendelser i forbindelse med dette rettes til HiFi Klubben AS via e-post [email protected].

Uoppfordret
søknad

Du kan alltid søke jobb i HiFi Klubben
Uoppfordret søknad