Hopp til innhold

40 produkter
40 produkter
SOUNDBOKS GO Trådløs høyttaler med batteri
Trådløs høyttaler med batteri
4 990,- / 6 990,- / stk
SOUNDBOKS (Gen. 3) Trådløs høyttaler med batteri
Trådløs høyttaler med batteri
7 990,- / 9 990,- / stk
Jabra Elite 85t Trådløs in-ear hodetelefon
Trådløs in-ear hodetelefon
1 390,- / 1 990,- / sett
DALI IO-6 Trådløs hodetelefon
DALI IO-6
Trådløs hodetelefon
2 998,- / 3 998,- / stk
DALI IO-4 Trådløs hodetelefon
DALI IO-4
Trådløs hodetelefon
1 998,- / 2 998,- / stk
Denon AH-C630W Trådløs in-ear hodetelefon
Trådløs in-ear hodetelefon
798,- / 998,- / sett
Sonos Move Trådløs høyttaler med batteri
Sonos Move
Trådløs høyttaler med batteri
3 190,- / 3 990,- / stk
Sonos Roam Trådløs høyttaler med batteri
Sonos Roam
Trådløs høyttaler med batteri
1 490,- / 1 990,- / stk
Nura NURATRUE Trådløs in-ear hodetelefon
Trådløs in-ear hodetelefon
1 690,- / 2 390,- / sett
DALI KATCH G2 Trådløs høyttaler med batteri
DALI KATCH G2
Trådløs høyttaler med batteri
3 998,- / 4 698,- / stk
SOWA 1 Trådløs høyttaler med batteri
Trådløs høyttaler med batteri
9 998,- / 13 498,- / stk
Denon AH-C830NCW Trådløs in-ear hodetelefon
Trådløs in-ear hodetelefon
1 198,- / 1 598,- / sett
Sonos Roam SL Trådløs høyttaler med batteri
Trådløs høyttaler med batteri
1 290,- / 1 790,- / stk
EARIN A-3 Trådløs in-ear hodetelefon
EARIN A-3
Trådløs in-ear hodetelefon
990,- / 2 495,- / sett

Black Friday
Garanti
Ingen grunn til å vente

Fra 24 oktober og frem til Black Friday gir vi nemlig ’Black Friday-garanti’ til medlemmene våre på alle varer solgt hos HiFi Klubben. Black Friday-garantien betyr at hvis du i november har kjøpt en vare hos HiFi Klubben, og vi setter ned prisen på Black Friday, så kan du komme innom din lokale butikk senest 30. november og få utbetalt differansen. Du trenger bare å ta med kvitteringen på kjøpet. Det synes vi egentlig er en ganske rettferdig løsning!

Alle
butikkene
feirer Black Friday

Din lokale HiFi Klubben feirer også Black Friday. Vi har sørget for at alle butikkene er stappfulle av alle slags produkter på supertilbud, enten det er snakk om TV-høyttalere, hodetelefoner eller noe helt annet. De dyktige medarbeiderne våre står alltid klare til å ønske deg velkommen i butikkene. Hos HiFi Klubben får du alltid ærlig og kompetent veiledning basert på behovene dine. Ikke bare tåkeprat og salgstriks.

5 gode
grunner
til å handle hos HiFi Klubben

  • Prismatch – Vi matcher konkurrentenes landsdekkende priser på alle TV-modellene og Sonos-produktene våre.
  • 6 års garanti – Du får alltid 6 års garanti på alle kjøpene dine hos HiFi Klubben. Det er 1 år mer enn den vanlige reklamasjonsretten.
  • Veiledning – Vi gir deg alltid ærlig og kompetent veiledning basert på behovene dine. Du skal nemlig ha den rette løsningen – ikke bare den dyreste.
  • 60 dagers Buy and Try – Prøv det nye utstyret ditt hjemme hos deg selv i 60 dager før du bestemmer deg. 
  • Gåsehudgaranti – Hos HiFi Klubben handler alt om lyd og bilde. Vi gir deg musikk- og filmopplevelser som garantert kan gi deg gåsehud.

Levering
på Black Friday

I dagene etter Black Friday vil leveringstiden være lenger enn normalt på grunn av den svært store mengden med pakker hos PostNord og andre transportører. Derfor er det viktig at du er tålmodig og henter pakkene dine med en gang de ankommer på posten.

Henting
i en av HiFi Klubbens butikker

Hvis du ikke vil vente på posten og hente på postkontoret, så kan du velge å hente varene dine i en av butikkene våre. I butikken kan du også se produktene og samtidig få råd og veiledning av de engasjerte medarbeiderne våre. Leveringstiden, fra hovedlageret sender og til butikken har varen klar til avhenting, er normalt 1-4 virkedager (forutsatt at varen ikke er i restordre eller på annen måte forsinket). Ved avhenting i butikk betaler du naturligvis ikke for frakt.

Hva er
Black Friday?

Black Friday er alltid fredagen etter den fjerde torsdagen i november, som også er "Thanksgiving". Dette er verdens største shoppingdag, og butikker og nettbutikker har massevis av gode tilbud.
Som en forlengelse av Black Friday kommer Cyber Monday, og i dag kan du finne tilbud som gjelder helt fra torsdag til mandag. Faktisk er det mulig å finne tilbud hele uken frem til Black Friday (Black Week), og noen ganger til og med hele måneden (Black Month). Black Friday-fenomenet er mer enn 30 år gammelt og stammer opprinnelig fra Philadelphia i USA. Her beskrev fenomenet den voldsomme trafikken som oppsto dagen etter Thanksgiving. I Norge har Black Friday blitt startskuddet på julehandelen, og det blir satt nye salgsrekorder år etter år. 

Når er
Black Friday?

Black Friday er alltid fredagen etter den fjerde torsdagen i november. Derfor varierer datoen fra år til år, men den ligger alltid mellom 23. og 29. november. Her kan du se datoene for de neste årene:

  • Fredag den 25. november 2022
  • Fredag den 24. november 2023
  • Fredag den 29. november 2024

Vi i HiFi Klubben gleder oss også til de kommende årene, og vi skal sørge for å stå klare med de beste tilbudene både online og i alle butikkene våre.