Hopp til innhold

BluesoundNODE 2iMusikkstreamer

Stream alt fra Bluetooth til TV-lyd og høyoppløst 24-bit musikk i beste mulige kvalitet. En ekte audiofil, multiroms musikkstreamer til anlegget ditt.

Produktet er ikke lengre tilgjengelig i den valgte fargen eller varianten.

Les mer:

Beskrivelse

Bluesound NODE 2i – kompakt, trådløs, multiroms musikkstreamer med overlegen lydkvalitet og geniale funksjoner

NODE 2i er Bluesound-systemets trådløse musikkstreamer som også fungerer som trådløs forforsterker sammen med det eksisterende stereo- eller hjemmekinoanlegget ditt. Med sin audiofile oppbygning kan NODE 2i matche selv de beste anlegg, og den støtter høyoppløst stereolyd helt opp til 24-bit/192kHz, slik at du ikke trenger å gå på kompromiss med lydkvaliteten for å nyte musikken når du streamer.

NODE 2i er kompakt designet, og den flotte sorte eller hvite finishen gir en elegant, eksklusiv og seriøs look. Du styrer alt sammen med smarttelefonen/nettbrettet over wi-fi, så hvis du ønsker det kan du fint plassere NODE 2i helt ute av syne, f.eks. i et hi-fi-møbel fra unnu eller clic. Den innebygde 12V trigger-utgangen er en praktisk detalj som gjør det mulig å slå forsterkeren eller receiveren din automatisk av eller på sammen med NODE2 (hvis forsterkeren har trigger inn).

All verdens trådløse musikk rett under fingertuppene

Bluesound-appen gir deg totalt overblikk over all musikken din med albumcovere og alle funksjoner rett under fingertuppene. Du får tilgang til TIDAL, Spotify Connect, Deezer og andre streamingtjenester (gjennom betalingsabonnement), og du kan spille all verdens lydformater – inkludert 24-bit – i uovertruffen kvalitet. Innebygget nettradio får du naturligvis også.

Kan kombineres på utallige måter med multirom – også til TV-bruk

NODE 2i er primært laget for bruk sammen med et eksisterende anlegg eller en effektforsterker, men du kan også koble til et par gode aktive høyttalere for å få et selvstendig og kompakt anlegg. Hvis – eller rettere sagt når – du får lyst, så kan du lynraskt bygge ut systemet med andre Bluesound multiromskomponenter, slik at du kan nyte musikken i flere rom, både individuelt og samtidig.

Du kan koble til TV-en og få optimal digital kvalitet, og takket være den innebygde lærefunksjonen kan du styre volum fra den eksisterende TV-fjernkontrollen din. Da er du klar for TV-lyd i den eksklusive klassen. Du får også en høykvalitets tilkobling for hodetelefoner, og hvis du har en trådløs variant, så kan du få glede av den nye toveis Bluetooth-funksjonen. NODE 2i har også subwoofer-tilkobling med elektronisk delefilter, slik at du kan få ekte fullfrekvent lyd uten store høyttalere.

Noe som er helt uvanlig for en nettverksspiller er at du kan du sette NODE 2i i dyp standby (0,5 watt) ved å trykke på touch-panelet på toppen i ca. 10 sekunder. Dette kan være nyttig hvis du f.eks. ikke skal spille musikk i rommet på en stund. Du vekker den igjen med et kort trykk på samme panelet, og så kan du glede deg over all strømmen du har spart i mellomtiden.

NODE 2i fås i sort eller hvit finish.


Høydepunkter

 • Audiofil lydkvalitet og 24-bit avspilling
 • Bluetooth med aptX HD og toveisfunksjon til trådløse hodetelefoner samt Apple AirPlay 2 (med gratis software-oppdatering)
 • Volum kan styres fra TV-fjernkontroll (IR-lærefunksjon)
 • Full trådløs integrasjon med øvrige Bluesound multiromskomponenter, MDC modul-utbygde NAD-forsterkere/receivere og DALI CALLISTO
 • Kompakte mål, flott finish og enkelt oppsett
Bernt Mangseth Bakke
Trondheim
99 butikkerFinn nærmeste butikk
Bernt Mangseth Bakke

Vår
Ekspertvurdering

 • Audiofil lydkvalitet og HD-lyd opp til 24-bit/192kHz
 • Bluetooth med aptX HD og toveisfunksjon til trådløse hodetelefoner samt Apple AirPlay 2 (med gratis software-oppdatering)
 • Både digitale og analoge lydinnganger og -utganger
 • Volum kan styres fra TV-fjernkontroll (IR-lærefunksjon)
 • Full trådløs integrasjon med øvrige Bluesound multiromskomponenter, MDC modul-utbygde NAD-forsterkere/receivere og DALI CALLISTO
 • Streaming av din egen musikksamling på PC/Mac, samt nettradio og streamingtjenester på nettet (TIDAL, Spotify Connect, Deezer m.fl.)
 • Touch-panel på toppen for grunnleggende styring (play/pause/volum m.m.)
 • Høykvalitets hodetelefontilkobling
 • Trådløs styring fra både smarttelefon, nettbrett og PC/Mac
 • Kompakte mål, flott finish og enkelt oppsett
 • Kan spille musikk direkte fra USB-lagermedier
 • Kan plasseres ute av syne, f.eks. i et hi-fi-møbel
 • Tilkobling for subwoofer (innebygget 80Hz delefilter)
 • Kan settes i offline standby når du ikke bruker den (0,5 watt)

Tekniske spesifikasjoner

D/A-konvertering lyd32-bit/192kHz indbygget DAC - 24-bit/192kHz
FjernkontrollNei
TimerNei

Tilbehør til Bluesound NODE 2i

AudioQuest Golden Gate Signalkabel
AudioQuest Golden Gate
Signalkabel
1 198,- / stk
21