Hopp til innhold

Pimp din
SOUNDBOKS

SOUNDBOKS kan mye mer enn du tror. Gi den det riktige tilbehøret – så har du en skikkelig problemløser som du kan ta med deg overalt.

SOUNDBOKS er Bluetooth-høyttaleren som kan mye mer enn de andre. Den spiller høyere, den spiller lenger, og den motstår juling som ville sendt de fleste andre poartable høyttalere til verkstedet eller til skroting. Men dette er bare begynnelsen – du kan få massevis av tilbehør som gjør din SOUNDBOKS-opplevelse enda bedre.

Se alt vårt
SOUNDBOKS
tilbehør her

Tilbehør
for enhver anledning

Skal du på festival? Ta SOUNDBOX på ryggen med en smart bæresele. Lås den med et solid jordspyd, gjør de ekstra batteriene dine klare, og spill løs i dagevis. Skal du på firmafest eller arrangement i idrettsklubben? Sett opp SOUNDBOX i hodehøyde på et solid stativ, og slå på den innkjøpte mikrofonen. Da kan du la stemmen din runge over forsamlingen, enten du vil fortelle om det siste regnskapet eller motivere mosjonistene dine til dunkende musikk.

Du kan selvfølgelig også få kabler, ladere og annet smart og praktisk tilbehør. Pimp din SOUNDBOX - den fortjener kjærlighet!