Hopp til innhold

HiFi Klubben
Hamar


Kontakt

AdresseVangsveien 62, 2317 Hamar
ParkeringParkeringshus under CC Stadion, Vangsveien
E-post[email protected]
Telefon62 54 95 00

Åpningstider

 • Onsdag 27. september
  10:00 - 21:00
 • Torsdag 28. september
  10:00 - 21:00
 • Fredag 29. september
  10:00 - 21:00
 • Lørdag 30. september
  10:00 - 18:00
 • Søndag 01. oktober
  Stengt
 • Mandag 02. oktober
  10:00 - 21:00
 • Tirsdag 03. oktober
  10:00 - 21:00

Om butikken

Kom og besøk vår flotte butikk i CC Stadion, et stort og toppmoderne senter på Hamar, ikke langt fra gågata og togstasjonen. Du finner oss rett ved Burger King, med inngang fra Vangsvegen.

Vi kan tilby alle som er interessert i lyd og bilde en opplevelse, som gjør det verdt å ta en tur innom oss. Uansett om du er rocker med dyp kjærlighet til Bowers & Wilkins, om du får gåsehud av gitaren til Jeff Buckley under den eneste gode cover-versjonen av Hallelujah takket være Dali sine kritikerroste Rubicon høyttalere, om du er student med behov for et lite men likevel velspillende minianlegg eller om du er filmentusiast som må ha lyd og bilde nok til å føle at du ER Tom Hanks under landgangen i Normandie ("Saving Private Ryan"): Vi har anlegg til ethvert behov!

Se også vårt store utvalg av headsett, med merker som B&O, B&W, Dali, Sony, Jabra, RHA, Sennheiser, Marshall og Argon.

Vi lagerfører det meste fra NAD, Denon, Dali, Bowers & Wilkins, Pro-ject, Sonos, Heos by Denon og Bluesound m.m. Butikken har eget lytterom hvor du kan se og høre noe av det beste innen hjemmekino og stereo. Det er også meget gode demonstrasjonsmuligheter rundt i butikken, slik at du kan prøve produktene før du kjøper. Trenger du veiledning innen streaming, trådløs lyd eller innbygging, kan du trygt komme til oss!

Vi lover å tilby deg en engasjert, entusiastisk, ærlig og serviceminded gjeng som skal gjør sitt beste for at du skal få den kundeopplevelsen du er vant med fra alle våre andre butikker.

Vi ønsker alle velkommen til vår butikk på Hamar!

blobid1.png

Lokale tilbud