Hopp til innhold

HiFi Klubben
Kristiansand


Kontakt

AdresseKirkegata 9, 4611 Kristiansand
ParkeringGateparkering rett utenfor butikken, i Kirkegata og Dronningens gate
E-post[email protected]
Telefon38 02 41 20

Åpningstider

 • Torsdag 07. desember
  10:00 - 18:00
 • Fredag 08. desember
  10:00 - 17:00
 • Lørdag 09. desember
  10:00 - 18:00
 • Søndag 10. desember
  14:00 - 18:00
 • Mandag 11. desember
  10:00 - 20:00
 • Tirsdag 12. desember
  10:00 - 20:00
 • Onsdag 13. desember
  10:00 - 20:00

Om butikken

Hi-Fi Klubben Kristiansand er en spennende butikk, med godt vareutvalg og gode demo-fasiliteter. Kom innom oss i Kirkegata 9 og opplev hvordan god lyd høres ut!

I Kristiansand åpnet vi i juni 2013 en splitter ny lekker butikk med over 200kvm butikkflate. Før dette har vi hatt butikk i Kristian IV`gate, der vi åpnet dørene tilbake i 2007. Fra da av har vi hatt alt fra store installasjoner på hotell, butikker og utesteder, til hjemmekinoer og skreddersydde lyd og bilde løsninger for private hjem.
kristiansand-600.jpg

kristiansand-innbygging.jpg

Er du på jakt etter skikkelig god lyd i liten eller stor skala har vi et stort utvalg både i høyttalere og elektronikk, ferdig oppkoplet og klar for demo. Hos oss kan du kjøpe lyd i alle prisklasser, og du får virkelig valuta for hver krone.

Skal du kjøpe ny tv eller projektor, byr vi på de beste produktene på markedet, i de fleste prisklasser og størrelser og til meget gode priser. Vi har i tillegg god kunnskap og erfaring med produktene vi selger, og kan vise og forklare deg, fordeler og funksjoner med de forskjellige modellene.

Hjemmekino er noe vi ser flere og flere får øynene opp for, og det er kjempegøy! Når du får oppleve hvordan en film egentlig var ment å oppleves, garanterer vi får du lyst til å se gamle favoritter på nytt. Hi-Fi Klubben med Skandinavias største utvalg av lyd og bildeprodukter, kan by på engasjerende kinoløsninger i alle prisklasser. Så enten du kan bruke 10.000kr eller 1.5 million for en hjemmekino, har vi kompetanse til å levere løsninger som vil være skreddersydd til ditt rom, samt overgå de flestes forventning i forhold til lyd og bilde.

Vi har mye i demo og gleder oss til å planlegge ditt nye kinorom.

Ønsker du å ha musikken rundt omkring i huset, streame alt med spotify, wimp eller datamaskinen din? Gjerne ikke ha noen synlige kabler over alt, og ha skjulte høyttalere med skikkelig god lyd? Vil du at det skal være super-enkelt å bruke i tillegg? Vi har løsningene!

Er du i byggefasen eller pusser opp, har vi verdifull kompetanse som kan gi deg skjulte lekre løsninger du kanskje ikke kunne forestilt deg. Våre medarbeidere har flere års erfaring med lyd og bildeprodukter og har kompetanse på dette som få i Agder kan matche. Ta med deg byggetegninger eller en lapp med litt mål av rommet ditt på. Vi tar alle henvendelser seriøst og er i Kristiansand for å hjelpe deg få opplevelsene som musikere og filmskapere har brukt år på å skape.

Ønsker du en skikkelig opplevelse av lyd og bilde, hvor du får en skreddersydd løsning, der du får demonstrert funksjoner, fasiliteter og kvalitet, skal du ta turen innom oss i Kristiansand.

kristiansand-speakers-600.jpg

kristiansand-streaming.jpg

Lokale tilbud