Hopp til innhold

HiFi Klubben
Ski


Kontakt

Butikken er dessverre stengt for normalt salg og lytting pga. den ekstraordinære situasjonen kommunen opplever i forbindelse korona-viruset. Vi har imidlertid åpent for Klikk & Hent, og er tilgjengelig på telefon, mail og videosamtale i butikkens ordinære åpningstid. Vi har også muligheter for hjemlevering av varer i alle størrelser, så ta gjerne kontakt for en løsning tilpasset deg og dine behov.

AdresseJernbaneveien 2, 1400 Ski
ParkeringKorttidsparkering rett utenfor butikken, evt. parkeringsplass Jernbaneveien 4. Husk at det er lovlig å kjøre inn i Jernbaneveien nordfra, siden du ikke kjører gjennom
E-post[email protected]
Telefon22 13 22 13

Åpningstider

 • Mandag 12. april
  11:00 - 18:00
 • Tirsdag 13. april
  11:00 - 18:00
 • Onsdag 14. april
  11:00 - 18:00
 • Torsdag 15. april
  11:00 - 19:00
 • Fredag 16. april
  11:00 - 18:00
 • Lørdag 17. april
  Lukket
 • Søndag 18. april
  Lukket

Om butikken

Hi-Fi Klubben Ski åpnet i november 2005, og vi har i tiden etter dette fylt mange hjem i Follo og omegn med både godlyd og godt bilde. Hos oss får du god kvalitet til gode priser, og vi har svært konkurransedyktige prislapper på alle våre flatskjermer.

Hi-Fi Klubben Ski kan komme på befaring, vi kan levere, montere og installere. I butikken kan du lytte og se på produktene uten salgspress og kølapp. Hos oss får du en betjening som har tid til å lytte til deg og dine behov, enten det er et lite minisystem eller et større hjemmekinoanlegg. Vi har alt fra rimelige systempakker til highend utstyr, som Lyngdorf series og mye annet snadder utstilt i vår butikk. Vi kan også demonstrere og vise frem høyttalere for innbygging i tak og vegg.

I butikken har vi demonstrasjonsrom hvor du i fred og ro kan sette deg ned og nyte film og musikk så lenge du måtte ønske. Ta gjerne med egen musikk/film, eller velg blant butikkens egne utvalgte titler.

Hos oss får du gode, ærlige og kompetente råd!

Lokale tilbud