Hopp til innhold

HiFi Klubben
Trondheim


Kontakt

AdresseBassengbakken 1, 7042 Trondheim
ParkeringKorttidsparkering utenfor butikken, i Bassengbakken
E-post[email protected]
Telefon73 52 64 80

Åpningstider

 • Fredag 30. september
  10:00 - 17:30
 • Lørdag 01. oktober
  10:00 - 16:00
 • Søndag 02. oktober
  Lukket
 • Mandag 03. oktober
  10:00 - 17:30
 • Tirsdag 04. oktober
  10:00 - 17:30
 • Onsdag 05. oktober
  10:00 - 17:30
 • Torsdag 06. oktober
  10:00 - 17:30

Om butikken

Hi-Fi Klubben Trondheim holder til i lyse og trivelige lokaler i Bassengbakken 1 på Nedre Elvehavn i spennende omgivelser. Butikken bugner av kvalitetsprodukter i lyd og bilde.

Opplev produktene hos oss!
Butikken er på ett plan med flere lyttestasjoner hvor du kan sette deg ned og se og lytte på forskjellige anlegg. Vi legger stor vekt på at du som kunde skal få en lyd- og bildeopplevelse utover det vanlige. Du vil ikke finne vaskemaskiner og elektriske tannbørster i skjønn forening omgitt av lyd og bilde produkter hos oss. Vi er en stab med entusiastiske ansatte som brenner for det vi holder på med. Vi har en kompetanse som svært få andre aktører har selv om de påstår dette. Om du er ute etter et lite stereoanlegg eller et komplett hjemmekinoanlegg med TV, så kan vi love deg at vi vil tilby deg produkter av høy kvalitet til en billig penge som du blir fornøyd med.

Demonstrasjoner utenom åpningstiden! 
Opplevelser i lyd og bilde er som du sikkert skjønner nøkkelord for oss. Ønsker du å se og lytte til en annen oppstilling enn den du møter i butikken, er du mer enn velkommen til å gjøre en avtale omkring oppstilling av nettopp de produkter du ønsker å stifte nærmere bekjentskap med. Vi sørger da for at alt er gjort klart til nettopp det du ønsker å oppleve. Hvis vår åpningstid ikke passer med din timeplan kan du også gjøre en avtale om en demonstrasjon etter stengetid - eller før vanlig åpningstid, hvis det passer bedre! Vi legger stor vekt på å gi deg den best mulige rådgivning når du skal velge nye lyd- og bildeprodukter. Da vi har et bredt utvalg av markedets beste produkter, kan vi fylle nesten ethvert behov innenfor kvalitetslyd og -bilde opplevelser. Ta gjerne med deg favorittplatene dine og opplev det med egne ører og øyner!

Nautilus og Classé senter 
Butikken har status som B&W Nautilus / Classé senter , hvilket betyr at vi kan demonstrere de fleste modellene fra B&W's Nautilus-serie, som hører til noe av det beste som finnes av høyttalere. Til å drive disse, bruker vi forsterkere fra kanadiske Classè, en av de mest profesjonelle aktørene innenfor high-end segmentet. Det er ikke tilfeldig at mange lydstudioer rundt omkring i verden bruker Nautilus høyttalere og at 80% av all klassisk musikk blir mikset over slike! 

Hjemkjøring og montering 
Når du har funnet de riktige produktene, så er neste skritt å få dem hjem. De fleste velger selv å hente utstyret i butikken, men det er også andre muligheter. Produktene kan sendes direkte fra vår butikk til din hjemadresse, eller vi kan ordne med varebil for deg. Forhør deg i butikken omkring prisene på disse mulighetene. Når det kommer til selve utpakkingen og oppsettingen av de nye produktene er det også flere muligheter. Noen velger selv å pakke ut og sette opp det nyinnkjøpte utstyret, andre ønsker hjelp til dette. Uansett hva du ønsker så står vi klar til å hjelpe deg. Forhør deg i butikken omkring prisene på dette.

Vi gleder oss til å se deg!

Lokale tilbud