HiFi Klubben

Hopp til innhold
Lokale tilbud Gjør et kupp på utstillingsmodeller, utgående produkter og overskuddslager fra alle butikkene våre Les mer

Comply Ear Tips skumpropper

Nå {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /sett
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
Comply Ear Tips skumpropper

Bilder

Varenummer: {{product.code}}
{{quantityModel}} sett

{{product.inventoryStatus}}

{{sellableOnWebText}}

Beskrivelse

Comply-skumpropper forbedrer både lyden og komforten på dine in-ear-hodetelefoner. De former seg presist og behagelig etter øregangene dine, sitter helt tett og faller aldri ut. Det betyr bedre bass og maksimal isolering mot støy, f.eks. på reise.

Comply Ear Tips – en genial oppgradering til dine in-ear-hodetelefoner

Ear Tips er løse øreplugger som erstatter de medfølgende gummi- eller silikonproppene på dine in-ear-hodetelefoner. De er laget i det unike Comply memory-skummet, som former seg etter øregangene dine og gir deg en rekke fordeler:

  • De faller ikke ut.
  • Du får mye bedre bass på grunn av den perfekte tilpasningen til øregangen.
  • Du kan lytte mye lengre av gangen uten tretthet eller irritasjon.
  • Du får maksimal isolering mot støy – alle tiders når du er ute og reiser.

Comply Ear Tips får dine in-ear-hodetelefoner til å yte maksimalt uansett modell. T400 passer til de aller fleste av Hi-Fi Klubbens in-ear-modeller, og svært mange andre. Spør oss eller sjekk guiden på www.complyfoam.com

Comply skum – et unikt materiale med utallige fordeler
Teknologien bak Comply-skummet stammer fra 80-tallet, da noen forskere hos 3M, ledet av biokjemikeren Bob Oliveira, utviklet grunnlaget for materialet. I 1990 kjøpte Oliveira teknologien og grunnla sitt eget firma, Hearing Components.

Etter mange års arbeid og ytterligere forskning kom de opp med Comply-materialet, som er helt ideelt til in-ear-propper. Firmaet har også en ganske stor pro-avdeling, som lager spesialprodukter til blant annet politiet og militæret. Det understreker at Comply er langt mer enn skumgummi – det er et høyteknologisk materiale som løser til helt spesielle oppgave på en optimal måte.

Tekniske spesifikasjoner

  • Gummi-øreplugger til in-ear-hodetelefoner 
  • Laget i Comply-skum 
  • Selges i sett a 3 par (samme størrelse Medium)
  • *Normalt 2-4 mnds levetid etter at de er tatt ut av esken. 

Tester

Ønsker du å oppleve produktet?

Hos HiFi Klubben kan du oppleve produktene med din egne øyne og ører før du handler. Du kan til og med avtale tid for en personlig demonstrasjon. Så blir det enklere for deg å velge rett.