Hopp til innhold

HiFi Klubben i samarbeid med Team Singularity

e-Sport
hos Hi-Fi Klubben?

E-sport vokser eksplosivt for tiden. Det er massevis av intense og spennende opplevelser for både deltagere og publikum, og noen spår til og med at e-sport har en fremtid på størrelse med fotballens Champions League. Årene fremover vil vise om de får rett – uansett går det UNNA!

Team Singularity er en skandinavisk-basert e-sport-organisasjon som først og fremst har fokus på å skape resultater og utvikle talenter. Organisasjonen er bare litt over et år gammel, men har allerede gjort seg bemerket på forskjellige eventer. For eksempel er de akkurat nå forsvarende mestre i CS:GO i Copenhagen Games.

HiFi Klubben og Team Singularity har innledet et samarbeid med felles fokus på å skape enda større opplevelser for gamere og e-sport-interesserte. HiFi Klubbens kunnskap om god lyd kombinert med Team Singularitys fremadstormende inntog på e-sport-scenen åpner et potensial for masse spennende, nye opplevelser for alle som interesserer seg for e-sport. Uansett om de bare følger ynglingsteamet sitt eller bransjen generelt.

HiFi Klubben har ingen planer om å selge spesialisert lydutstyr til profesjonelle spillere. Men vi vil tilby et bredt sortiment av produkter som kan gi store lydopplevelser til vanlige gamere. For eksempel gaming-headset av høy kvalitet og hjemmekinosystemer som åpner en helt ny gaming-verden i fantastisk, tredimensjonal surroundlyd.

Få arena-opplevelsen inn i stua

Ved å forene e-sport og god lyd blir det også mye mer spennende med de mange turneringene og kampene som kan streames direkte i stua. Uansett om du ser dem på Twitch, YouTube eller flow-TV, så hever du nemlig opplevelsen helt enormt hvis du kobler ordentlig lyd til skjermen.

Alle vil kunne få mer ut av sofakveldene med e-sport hvis det kobles på litt ekstra lyd. Men alle større turneringer blir sendt i surround, og du kan derfor komme helt tett på arenaopplevelsen med et ordentlig surroundanlegg. Og det aller beste er at det ikke trenger å koste mer enn en ny smarttelefon!

Surroundhjemmekino for gaming med trådløse bakhøyttalere

Se flere løsninger her