Hopp til innhold

DAB, FM, INTERNETT
HVILKEN BORDRADIO SKAL JEG VELGE?

Bordradioen er en praktisk vei til musikk, nyheter og annet spennende radiostoff. HiFi Klubbens bordradioer er tilgjengelige med både DAB, FM, nettradio og streaming, og med Bluetooth kan du også bruke radioen som trådløs høyttaler til telefonen din.

En moderne bordradio er mye mer enn den klassiske FM-transistorradioen som var fast inventar på hylla hos både foreldrene og besteforeldrene dine. Med DAB, nettradio og Bluetooth har du fått helt nye og spennende muligheter. Og FM lever fortsatt delvis – selv om det nå virkelig synger på siste verset. 

Bluetooth-funksjonen er en utrolig smart mulighet som i mange tilfeller gjør bordradioen til et fullgodt alternativ til en vanlig Bluetooth-høyttaler. Med denne løsningen kan du nemlig spille trådløs musikk fra telefonen samtidig som du får en komplett radio på toppen av alt!

FM – den analoge radioen du kjenner fra før

FM er god, gammeldags analog radio. Det er nå et svært begrenset antall kanaler som fortsatt sender på FM, men hvis du for eksempel har hytte i Sverige eller skal ta med radioen på campingtur i utlandet, så kan det være praktisk å ha FM-mulighet. I tillegg har noen utmarksområder i Norge fortsatt bedre dekning på FM enn DAB. Alle Argon-radioene med FM har enten DAB eller nettradio i tillegg – noen har til og med begge deler. Et godt og økonomisk valg er basismodellen RADIO1, som gir deg alt det nødvendigste i god kvalitet.

DAB – enkel og støyfri digital radio

DAB – Digital Audio Broadcasting – er klar og støyfri, digital radio. Du kan både høre på landsdekkende kanaler og et økende antall nye spesialkanaler med musikk, nyheter, sport, kultur og mye mer. Med DAB kan du høre på akkurat det som interesserer deg – 24 timer i døgnet. På DAB-båndet forholder du deg bare til navnet på kanalene i stedet for en frekvens som du aldri husker hva er – en behagelig lettelse i hverdagen. Og når musikken er i gang, viser displayet deg informasjon om artist, spor, etc.

RADIO2 er en elegant og kompakt DAB/FM-radio som i motsetning til basismodellen også fås i hvitlakkert finish. Du kan også tenke litt større og velge RADIO3, som gir deg ekstra fyldig lyd med integrerte stereohøyttalere. Begge modellene har Bluetooth på toppen av alt.

OBS: Alle HiFi Klubbens DAB-radioer støtter DAB+-formatet.

Nettradio – en uendelig kilde til underholdning  

Internett er fullt av radiostasjoner – mer enn 20.000 av dem, fordelt over hele kloden. Her finner du noe for enhver smak, og på nesten alle tenkelige språk, enten det er snakk om julemusikk fra Østerrike, ukrainsk folkepunk, koreansk dancepop eller en annen spesialitet som du ikke kan leve uten.

Argon RADIO2i er en kompakt og komplett bordradio med nettradio, DAB, FM og Spotify Connect. Med Spotify-appen på smarttelefonen eller nettbrettet (og et Spotify-abonnement) kan du spille av mer enn 40 millioner låter på radioen din. Dermed går du aldri tom for underholdning, verken i dette livet eller det neste. Som med DAB/FM-modellene finnes det også en Argon nettradio for de som vil ha det litt større og i stereo, RADIO3i.