Hopp til innhold

Denon Home
Herlig trådløs lyd til hele
hjemmet ditt

Se produktene her

Denon Home er eksklusive trådløse høyttalere med både lyd, design og funksjonalitet i eliteklassen

Denon Home er de perfekte høyttalerne for deg som vil ha enkel trådløs lyd uten å gå på kompromiss med verken lydkvaliteten eller boliginnredningen din. Du kan få smarte løsninger til både store og små rom, og den eksklusive sorte eller hvite finishen vil gjøre Home til et naturlig og elegant innslag i hverdagen din.

Denon Home kan inngå som en del av et HEOS multiromssystem som kan fylle hele hjemmet ditt med all verdens trådløse musikk. Du styrer alt sammen med totalt overblikk fra HEOS-appen på smarttelefonen – enkelt og elegant.

Fire modeller til flere behov

Du kan velge mellom fire modeller som alle er konstruert i overlegen Denon-kvalitet.

  • Home Sound Bar 550 er en seriøs og brukervennlig lydplanke med eksklusiv finish og lyd med surroundfølelse på TV-en.
  • Den råsterke Home 350 er et godt valg til større rom der du ikke vil ha et helt anlegg stående.
  • Den mindre Home 250 takler et utall av musikalske behov.
  • Den superkompakte Home 150 er perfekt til mindre rom.
Denon Home 250 Trådløs høyttaler
Trådløs høyttaler
5 498,- / stk
Denon Home 150 Trådløs høyttaler
Trådløs høyttaler
2 798,- / stk
Denon Home 350 Trådløs høyttaler
Trådløs høyttaler
7 498,- / stk
En elegant og fleksibel musikkløsning som kan innfri behovene dine både i dag og i morgen.

Trådløs musikk
under fingertuppene

Denon Home og HEOS gir deg tilgang til en lang rekke av markedets mest populære musikktjenester, og du kan også spille trådløs musikk via Bluetooth og AirPlay 2. Her får du nesten alle musikalske muligheter du kan drømme om, og du har alt sammen rett under fingertuppene på smarttelefonen.

Lyd og teknologi
i toppklasse

Alle Denon Home-høyttalerne er fylt til randen med avansert, digital Denon-teknologi som får de kraftige innebygde elementene til å yte maksimalt. Du vil bli imponert over hvor uanstrengt Denon Home fyller stua med godlyd. For en enda mer autentisk musikkopplevelse kobler du bare sammen to stk. Denon Home til ekte stereo.

Laget for
berøring

Beveg hånden mot Denon Home-høyttaleren din, og se at det elegante touch-panelet lyser opp – klar til å oppfylle ønskene dine. Skru volumet opp eller ned, naviger i musikken, velg favoritt-nettradiostasjonen din med ett enkelt trykk. Denon Home er alltid klar, også når du ikke har telefonen for hånden.

Som musikk
for øyet

Denon Home er designet for å glede både øyne og ører. Den elegante topplaten er i perfekt visuelt samspill med den eksklusive finishen i lys eller mørk tekstil. Med Denon Home kan du alltid finne en løsning som passer perfekt inn i din personlige boliginnredning.
Home 550

Få fyldig og god lyd med
surroundfølelse

Ved hjelp av HDMI og den innebygde prosessoren kan Denon Home Sound Bar 550 håndtere et Dolby Atmos eller DTS:X-lydsignal fra TV-en din og utnytte refleksjonene fra vegger og tak til å skape et surroundlydbilde med virtuelle bak- og høydekanaler.
Les mer
få en enda bedre opplevelse

Denon Home
in Stereo

Med en enkelt Denon Home høyttaler så få du god lyd, som du alltid opplever når Denon står bak. Med to Denon Home høyttalere blir det mer enn dobbelt så godt. Kobler du to Denon Home sammen i HEOS appen kan du nyte stereo. Denon Home kan brukes som høyre og venstre høyttalere, som i et ekte stereoanlegg, men her slipper du unna med selve anlegget. Så er det ikke annet enn å lene seg tilbake og nyte musikken.

Perfekt
til Hi-Fi og surround fra Denon

Home integrerer perfekt med alle Denons hi-fi- og surroundanlegg med integrert HEOS. Nyt musikken i stort format på anlegget i stua samtidig som du spiller på Home-høyttalere i andre rom. Eller legg til to stk. Home som trådløse bakhøyttalere til en matchende Denon lydplanke til TV-en, og boost filmopplevelsene med surroundlyd som på kino. 5.1 surround støtte vil bli tilgjengelig via en software oppdatering i løpet av våren 2021.