Hopp til innhold

Ta farvel med den tynne lyden

SONOS
TIL TV-EN

TV-en din fortjener ordentlig lyd til det flotte bildet. En lydplanke fra Sonos løfter TV-opplevelsen din opp på et helt nytt nivå, og alt sammen kjører så sømløst at du ikke trenger å ofre styringen en tanke.

Lyden fra de bittesmå innebygde høyttalerne i dagens supertynne TV-er lever ikke opp til den fantastiske bildekvaliteten i det hele tatt. Derfor har Sonos laget en rekke løsninger for bedre TV-lyd, som for eksempel den smarte og prisgunstige lydplanken Beam. Med sine beskjedne 65 cm i bredden passer Beam perfekt under TV-en, enten på en hylle eller montert på veggen.

Alle TV-høyttalerne fra Sonos er enkle å koble til TV-en, styringen foregår helt ukomplisert uten ekstra fjernkontroller, og de leverer overraskende god lyd når du ser på TV og film, streamer musikk fra nettet, hører på podcaster og lydbøker eller gamer.

Hele det fantastiske Sonos-universet, inkludert app-styring og trådløs multiromsmusikk, følger med på toppen av alt, og som et toppmoderne lydprodukt er Beam også klargjort til stemmestyring, noe som vil gi deg en helt ny og enda friere opplevelse.*

Lyd som på kino med surround

En lydplanke fra Sonos vil alltid gi deg mye bedre lyd enn de innebygde høyttalerne i TV-en din, men det kan bli enda bedre. Uansett om du velger Sonos Beam eller Sonos Arc kan du nemlig legge til to trådløse bakhøyttalere og få surroundlyd som omgir deg på alle kanter, akkurat som på kino. Til denne bruken vil de kompakte One eller One SL være et perfekt valg.

Hvis du også legger til en trådløs Sonos Sub (Gen. 3) som subwoofer til den dypeste bassen, så har du faktisk bygget en hel hjemmekino med et absolutt minimum av apparater, høyttalere og kabler. Enklere blir det ikke å få en hjemmekino i stua, og alt utstyret er så enkelt og diskre at du aldri vil tenke over det i hverdagen.

Sonos
lydplanke

Vi gjør Sonos bedre

HiFi Klubben har solgt Sonos i flere år enn noen andre på markedet, og vi kjenner systemet til minste detalj. Vi gir deg flest valgmuligheter og den beste veiledningen før kjøp, og vi skreddersyr den Sonos-kombinasjonen som passer til nøyaktig din innredning og din lommebok, uansett om du går etter en liten trådløs høyttaler eller en ekte hi-fi-løsning. Du får til og med 6 års full garanti på alt, uten at det koster deg en krone ekstra.

Kort sagt: Vi gjør Sonos bedre – kom innom HiFi Klubben og opplev forskjellen!

Sonos høyttalere
til TV-en