HiFi Klubben

Hopp til innhold
Outlet Gjør et kupp på utstillingsmodeller, utgående produkter og overskuddslager fra alle butikkene våre Les mer

Sinox SXA1800 Adapter

{{product.price}} /stk
Sinox SXA1800 Adapter

Bilder

Varenummer: {{product.code}}

{{product.inventoryStatus}}

{{quantityModel}} stk

{{sellableOnWebText}}

Beskrivelse

Sinox SXA1800 er en stereo-DIN-til-RCA/phono-adapter-kabel, beregnet til sammenkobling med apparater med DIN-plugger. Kan bl.a. brukes sammen med eldre europeiske apparater, f.eks. båndopptakere. De solide pluggene er alle forgylte.

Sinox SXA1800 – stereo-DIN-til-RCA/phono-adapter
Sinox SXA1800 er en stereo-DIN-til-RCA/phono-adapter-kabel (1 x DIN hunn til 4 x RCA hann), beregnet til sammenkobling med apparater med DIN-plugger. Kan bl.a. brukes sammen med eldre europeiske apparater, f.eks. båndopptakere. De solide pluggene er alle forgylte.

De fire RCA-hannpluggene er delt opp som to stereopar for hhv. inn- og utgang, og er fargekodet i venstre og høyre kanal.

Tekniske spesifikasjoner

  • Stereo DIN-til-RCA/phono-adapter kabel (1 x DIN hunn / 2 x RCA hann ut, 2 x RCA hann inn)
  • Farge: Grå

Ønsker du å oppleve produktet?

Hos HiFi Klubben kan du oppleve produktene med din egne øyne og ører før du handler. Du kan til og med avtale tid for en personlig demonstrasjon. Så blir det enklere for deg å velge rett.

Vi bruker småkaker, aka cookies (informasjonskapsler), slik at du bl.a. kan bruke vår nettbutikk. Vi bruker dem også til å finne ut hvordan våre nettsider blir brukt, slik at vi hele tiden kan forbedre oss, selvsagt mens vi hører på vår favorittmusikk. Ved å fortsette, godtar du alt dette. Les mer om cookies her