HiFi Klubben

Hopp til innhold
Lokale tilbud Gjør et kupp på utstillingsmodeller, utgående produkter og overskuddslager fra alle butikkene våre Les mer

Sinox SXA4500 Y-adapter

Nå {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /stk
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
Sinox SXA4500 Y-adapter

Bilder

Varenummer: {{product.code}}
{{quantityModel}} stk

{{product.inventoryStatus}}

{{sellableOnWebText}}

Beskrivelse

Sinox SXA4500 er en RCA/phono-Y-adapter-kabel som kan splitte ett linjesignal opp i to. Kan bl.a. brukes for å koble til en subwoofer, eller hvis du trenger en ekstra utgang fra forsterkeren. De formstøpte pluggene i hver ende er forgylte.

Sinox SXA4500 – RCA/phono-Y-adapter-kabel
Sinox SXA4500 er en RCA/phono-Y-adapter-kabel som kan splitte ett linjesignal opp i to. Kan bl.a. brukes for å koble til en subwoofer, eller hvis du trenger en ekstra utgang fra forsterkeren.

Dette Y-adapteret er løsningen hvis du trenger å splitte f.eks. et pre-out signal fra forsterkeren i to. Typisk fordi du bare har en utgang, men ønsker å koble til flere komponenter (effektforsterker, hodetelefonforsterker, båndopptaker m.m.). De formstøpte pluggene i hver ende er forgylte.

NB: Y-adapteret bør bare brukes når et signal ønskes fordelt til to mottakere. Y-adapteret bør IKKE brukes hvis signalet fra høyre og venstre ønskes samlet til ett enkelt mono-signal. Vi snakker med andre ord her om en fordelerplugg – ikke en samleplugg.

Tekniske spesifikasjoner

  • RCA/phono-Y-adapter-kabel (1 x hann / 2 x hunn)
  • Lengde: 0,2 meter
  • Farge: Grå

Ønsker du å oppleve produktet?

Hos HiFi Klubben kan du oppleve produktene med din egne øyne og ører før du handler. Du kan til og med avtale tid for en personlig demonstrasjon. Så blir det enklere for deg å velge rett.