Hopp til innhold

KJØP VARENE DINE I DAG - FORDEL ELLER UTSETT BETALINGEN

Noen ganger kan det være greit å slippe å betale alt på en gang. Da er det fint å ha muligheten til å betale senere, eller når det passer deg. Vi samarbeider med flere banker for å gi deg betalingsalternativer, og på den måten muligheten til å realisere dine hi-fi drømmer.

KLARNA

Gjennom Klarna tilbyr vi flere ulike betalingsalternativer både i butikk og her i nettbutikken. Betal for varene først etter at du ar mottatt dem, eller del opp kjøpet i håndterbare avdrag. Les mer om Klarna her.

RESURS

Gjennom Resurs tilbyr vi flere ulike betalingsalternativer, som gir fleksibilitet og mulighet til å handle når du har behov.

Søknad om dette betalingsalternativet gjøres på linken under, eller ved fysisk oppmøte i din lokale HiFi Klubben butikk. Før søknaden kan innvilges gjøres en sedvanlig kredittvurdering av Resurs. Når søknaden er innvilget kan du handle med det samme.

Merk at Resurs kun tilbys ved kjøp i våre fysiske butikker.

DELBETALING UTEN RENTER OG GEBYRER

Akkurat nå kan du dele opp betalingen i 10 måneder - uten rente og gebyrer*.

Kredittgrense 70.000 kr.Kampanjen varer frem til 31.desember, 2023.

Representativt eksempel for delbetaling 10 mnd. rentefri 20 000 kr. Ved et kjøp på 20 000 kr er nominell årsrenten 0%. Adm. gebyr 0 kr/mnd. og etableringsgebyret er 0 kr. Kredittkostnaden er 0 kr. og gir en effektiv rente på 0%. Ordinært delbetalingsbeløp pr. mnd. er 2 000 kr* og gir et totalbeløp å betale på 20 000 kr.

WALLEY

Gjennom vårt samarbeid med Walley tilbyr vi forhandlere en betalingsløsning som imøtekommer alle de beste betalingsmetodene, EHF inkludert. Walley gjør betalinger smartere, enklere og tryggere. Søknad om dette betalingsalternativet gjøres ved fysisk oppmøte i din lokale HiFi Klubben butikk. Før søknaden kan innvilges gjøres en sedvanlig kredittvurdering av Walley. Når søknaden er innvilget kan du handle med det samme.

Merk at Walley kun tilbys ved kjøp i våre fysiske butikker.

For mer informasjon om de ulike betalingsalternativene er du alltid velkommen til å kontakte din lokale butikk.