Hopp til innhold

KJØP VARENE DINE I DAG - FORDEL ELLER UTSETT BETALINGEN

Noen ganger kan det være greit å slippe å betale alt på en gang. Da er det fint å ha muligheten til å betale senere, eller når det passer deg. Vi samarbeider med flere banker for å gi deg betalingsalternativer, og på den måten muligheten til å realisere dine hi-fi drømmer.

KLARNA

Gjennom Klarna tilbyr vi flere ulike betalingsalternativer både i butikk og her i nettbutikken. Betal for varene først etter at du ar mottatt dem, eller del opp kjøpet i håndterbare avdrag. Les mer om Klarna her.

RERSURS

Gjennom Resurs tilbyr vi flere ulike betalingsalternativer, som gir fleksibilitet og mulighet til å handle når du har behov.

Søknad om dette betalingsalternativet gjøres på linken under, eller ved fysisk oppmøte i din lokale HiFi Klubben butikk. Før søknaden kan innvilges gjøres en sedvanlig kredittvurdering av Resurs. Når søknaden er innvilget kan du handle med det samme.

Merk at Resurs kun tilbys ved kjøp i våre fysiske butikker.

WALLEY

Gjennom vårt samarbeid med Walley tilbyr vi forhandlere en betalingsløsning som imøtekommer alle de beste betalingsmetodene, EHF inkludert. Walley gjør betalinger smartere, enklere og tryggere. Søknad om dette betalingsalternativet gjøres ved fysisk oppmøte i din lokale HiFi Klubben butikk. Før søknaden kan innvilges gjøres en sedvanlig kredittvurdering av Walley. Når søknaden er innvilget kan du handle med det samme.

Merk at Walley kun tilbys ved kjøp i våre fysiske butikker.