Hopp til innhold

Gratis medlemsfordeler i Hi-Fi Klubbens Kundeklubb

Å være medlem i Hi-Fi Klubbens Kundeklubb er helt gratis, og det eneste du forplikter deg til er å motta våre nyhetsbrev. Utover dette er det kun gode fordeler å ta med seg - direkte til deg fra oss!

Nyhetsbrev

En til to ganger i måneden sender vi ut nyhetsbrev med spennende lesning, konkurranser, artikler, medlemstilbud m.m. I tillegg vil du få invitasjoner til arrangement hos din lokale Hi-Fi Klubben butikk.

Produkter til medlemspris

Som medlem tilbyr vi med jevne mellomrom noen utvalgte produkter til medlemspris. Det eneste som er forutsetningen for at du kan benytte deg av disse gode tilbudene til reduserte priser, er at du er medlem i Kundeklubben vår. Enkelt og greit!

Tilbud fra våre samarbeidspartnere

Vi har inngått samarbeidsavtaler som gir våre medlemmer en rekke tilbud og fordeler. Du får for eksempel rabatt på utvalgte konserter på Rockefeller, billigere CD'er fra Kirkelig Kulturverksted og spesialtilbud på hi-fi blader m.m. Vi jobber stadig med å utvikle nye samarbeid som du som medlem kan dra nytte av.

Konkurranser

På våre medlemssider har vi jevnlig konkurranser hvor du kan vinne flotte premier. Deltagelse er selvsagt helt gratis. Konkurransene er varierte, som f.eks "hva har vi avbildet på bildet", kunnskapskonkurranser og designkonkurranser.

Jobbe i Hi-Fi Klubben?

Som medlem kan du av og til bli informert om ledige stillinger i Hi-Fi Klubben. Mange av de mest kvalifiserte søkerne finnes blant våre gode kunder. Derfor er det åpenbart å informere våre medlemmer når vi skal ha tak i nye glade kolleger.

 

Vi jobber hele tiden med å forbedre Kundeklubben for våre medlemmer. Har du gode idéer eller spesielle ønsker, er du meget velkommen til å skrive til oss på kundeklubb@hifiklubben.no.

Registrer deg gratis nå

Fyll ut skjemaet nedenfor, så blir du medlem i Hi-Fi Klubbens Kundeklubb.

Når du melder deg inn i Hi-Fi Klubbens kundeklubb får du automatisk våre nyhetsmail Les mer
Vi bruker småkaker, aka cookies (informasjonskapsler), slik at du bl.a. kan bruke vår nettbutikk. Vi bruker dem også til å finne ut hvordan våre nettsider blir brukt, slik at vi hele tiden kan forbedre oss, selvsagt mens vi hører på vår favorittmusikk. Ved å fortsette, godtar du alt dette. Les mer om cookies her