HiFi Klubben

Hopp til innhold
Lokale tilbud Gjør et kupp på utstillingsmodeller, utgående produkter og overskuddslager fra alle butikkene våre Les mer

Dine fordeler

Å være medlem i HiFi Klubbens Kundeklubb er helt gratis, og det eneste du forplikter deg til er å motta våre nyhetsbrev. Utover dette er det kun gode fordeler å ta med seg - direkte til deg fra oss!

Alle våre kunder får

  • 30 dagers åpent kjøp
  • 5 år garanti på alle varer
  • Krever ingen innlogging for å handle
  • Prisgaranti - om vi setter ned varen i pris innen 30 dager får du mellomlegget tilbake

Som medlem får du

6 år garanti

HiFi Klubben er noe for seg selv. I motsetning til visse andre har vi ikke flere milliarder kroner til å bruke på skryt. Likevel vokser kundeklubben vår støtt og stadig – over 900 000 pris- og kvalitetsbevisste, oppegående mennesker har det blitt. Vi vil belønne våre medlemmer med 1 år ekstra garanti. 

Nyhetsbrev

En til to ganger i måneden sender vi ut nyhetsbrev med spennende lesning, konkurranser, artikler, medlemstilbud m.m. I tillegg vil du få invitasjoner til arrangement hos din lokale HiFi Klubben butikk.

Produkter til medlemspris

Som medlem tilbyr vi med jevne mellomrom noen utvalgte produkter til medlemspris. Det eneste som er forutsetningen for at du kan benytte deg av disse gode tilbudene til reduserte priser, er at du er medlem i Kundeklubben vår. Enkelt og greit!

Vår prisgaranti

Vi gjør vårt beste på å være billigst mulig på de fleste av våre varer. Det er dessverre umulig å være billigst på alt alltid, men vi gjør så godt vi kan. Vi oppfordrer alle kunder til å sjekke prisjakt.no for å se til at de får best mulig pris, så skal vi gjøre vårt beste å være på toppen av listen, da det er mulig.

Vi stiller ikke med prisgaranti mot andre kjeder, om de selger samme vare billigere enn oss, men om du kjøper et produkt hos oss som vi setter ned i pris innen ditt 30 dagers åpent kjøp er det bare å ta kontakt med oss så refunderer vi selvsagt mellomlegget uten noe ekstra styr og stell, uavhengig om det er kjøpt i butkkk eller på nett.

 

Vi jobber hele tiden med å forbedre Kundeklubben for våre medlemmer. Har du gode idéer eller spesielle ønsker, er du meget velkommen til å skrive til oss på kundeklubb@hifiklubben.no.

Fyll ut skjemaet nedenfor, så blir du medlem i Hi-Fi Klubbens Kundeklubb.

Registrer deg gratis nå

Personvern beskyttelse