HiFi Klubben

Hopp til innhold
Tilbudstorget Gjør et kupp på utstillingsmodeller, utgående produkter og overskuddslager fra alle butikkene våre Les mer

Kontakt oss

Har du spørsmål, ris eller ros til Hi-Fi Klubben? Da kan du kontakte oss her.

Hi-Fi Klubben Online – generelle spørsmål

Vi gjør vårt beste for å yte knallbra service. I 5 år på rad har vi mottatt Kundeserviceprisen for vår bransje! Få svar på generelle spørsmål om Hi-Fi Klubben og produktene våre. 

Tlf: 22 13 22 13, mandag-fredag 10.00-20.00, lørdag 10.00-15.00 
online@hifiklubben.no

Hi-Fi Klubbens butikker

Her finner du adresse, telefonnummer og e-post adresser til alle Hi-Fi Klubbens butikker i Norge. 

Gå til Hi-Fi Klubbens butikker

Hi-Fi Klubben Nettbutik

Ønsker du å handle online, eller har du spørsmål om online/postordrekjøp, kan du kontakte Hi-Fi Klubben Nettbutik. 

Tlf: 22 13 22 13 mandag-fredag 10.00-20.00, lørdag 10.00–15.00 
nettbutikk@hifiklubben.no

Ris eller ros

Har du ris eller ros til oss? Send din feedback til ledelsen til nedenstående adresse – så hjelper du oss å gjøre Hi-Fi Klubben til et enda bedre sted å handle lyd og bilde. 
risogros@hifiklubben.no

Jobbe i Hi-Fi Klubben

Hi-Fi Klubbens medarbeidere er ofte trofaste hos oss i mange år, men av og til trenger vi nye medarbeidere. Hvis dette kan være noe for deg, kan du se aktuelle stillinger her.

Reservedeler

Har du spørsmål om reservedeler, eller ønsker du å bestille reservedeler, er du velkommen til å kontakte en av våre butikker eller skrive til online@hifiklubben.no.

Les mer om service og reservedeler her.

TeamViewer - Fjernsupport

Har du spørsmål om nettverksoppsett i forbindelse med Airplay, Sonos eller annen streaming kan du laste ned og kjøre programmet før du kontakter kundeservice. Med TeamViewer har vi muligheten for å se dine innstillinger på PC og router/nettverk slik at vi lettere kan hjelpe til med oppsettet ditt.

Last ned TeamViewer til Windows

Last ned TeamViewer til Mac

Vi bruker småkaker, aka cookies (informasjonskapsler), slik at du bl.a. kan bruke vår nettbutikk. Vi bruker dem også til å finne ut hvordan våre nettsider blir brukt, slik at vi hele tiden kan forbedre oss, selvsagt mens vi hører på vår favorittmusikk. Ved å fortsette, godtar du alt dette. Les mer om cookies her