Hopp til innhold

Cerwin-Vega

Si navnet Cerwin-Vega, og straks starter den indre filmen å flimre med bilder av store høyttalere, massive basselementer med knallrøde kantoppheng, fete fester – og naboer med ørepropper.

  • Massiv bass 
  • Tåler hard belastning
  • Opplev rock, techno m.m. ved realistiske lydtrykk
0 produkter
Ingen resultater ble funnet for de filter du har valgt

Live-opplevelser i din egen stue

Cerwin-Vega ble grunnlagt i USA i 1954, og sammen med NAD har de vært en hjørnesten i Hi-Fi Klubben siden starten i 1980. Disse massive amerikanske høyttalerne er laget for å formidle lydtrykket og live-følelsen fra konsertlokaler og stadioner hjemme i stuen din. Hvis du liker det høyt og brutalt er løsningen Cerwin-Vega!

Direkte fra den profesjonelle lydverdenen

Mange av Cerwin-Vegas tekniske løsninger er hentet fra den profesjonelle verdenen, hvor de i årtier har vært storleverandører av lydsystemer til konserthus og diskoteker. Forsterkerne og høyttalerne som skal brukes her, skal oppfylle nesten umenneskelige krav til råstyrke og stabilitet. Tusenvis av watt skal produseres og avleveres i timesvis uten ulyder, og Cerwin-Vega er de ultimate ekspertene på dette feltet.

Med de massive effektevnene kan du bygge deg et Cerwin-Vega-anlegg som garantert oppfyller alle kravene dine til bass og dynamikk. Selv de minste høyttalermodellene drar fordeler av Cerwin-Vegas status som lydtrykkseksperter, og en rekke av de større modellene er utstyrt med solide støpte oppheng på basselementene og overdimensjonerte delefiltre. Detaljer som viser at disse høyttalerne er laget for å spille HØYT!

Kulthøyttalere for lydtrykksfanatikerne

I årenes løp har det vært mange historier om hvordan effektutladningene fra de store Cerwin-Vega-modellene kunne vippe hvem som helst av pinnen. Mest berømt er nok ”Jordskjelvs-hornet” som ble utviklet til filmen ”Earthquake” fra 1974. 18” elementene i dette systemet leverte bass som faktisk fikk flere kinoer til å slå sprekker i vegger og tak. Selv om mindre kanskje passer bedre til hjemmebruk, forteller jordskjelvslegenden nesten alt: Cerwin-Vega er ikke high-end-høyttalere – de er simpelthen alt for underholdende!