HiFi Klubben

Hopp til innhold
Tilbudstorget Gjør et kupp på utstillingsmodeller, utgående produkter og overskuddslager fra alle butikkene våre Les mer

clic 211 Møbel

{{product.ribbonText}} {{product.ribbonText}} {{product.ribbonOfferExpiresInfo}} clic 211 Møbel

clic 211 er et eksklusivt hi-fi-møbel med 45,5 cm utvendig dybde og 1 rom. 2 hyller og avtagbar bakplate medfølger. Dører i stoff eller tre, skuffer samt en mengde tilbehør fås kjøpt separat. Finish i hvit, sort eller grå.

Varenummer: {{product.code}}
{{product.price}} /stk

{{product.sellableOnWebText}}

for å handle denne varen til medlemspris
Normalpris {{product.originalPrice}} Kan ikke kjøpes i nettbutikk

Høydepunkter clic 211 – eksklusivt og funksjonelt hi-fi-møbel med 1 rom og 45,5 cm dybde

211 er et eksklusivt hi-fi-møbel med 45,5 cm utvendig dybde. 1 hylle og avtagbar bakplate medfølger, og du kan i tillegg kjøpe dører i stoff eller tre, skuffer, samt en imponerende mengde av smart og funksjonelt tilbehør, f.eks. føtter, fot, skuffer, hjul, kabeldeksler, docking og veggfeste.

clic 211 kan kombineres med andre clic-moduler, hvilket gir nesten uendelige muligheter for å få anlegget og TV-en til å passe inn i stuen.

clic 211 fås i lakkert finish (hvit eller sort) samt grå.

Produktbeskrivelse

clic – innovative hi-fi-møbler i luksusklassen

De danskproduserte clic-møblene erhi-fi-møblene for deg som vil ha både funksjonalitet, design og finish itoppklasse. Disse eksklusive møblene er laget for å presentere moderne lyd- ogbildeprodukter fra deres aller beste side, og med det elegante designet og deutallige kombinasjonsmulighetene kan du alltid finne en clic-løsning som erhelt perfekt for både anlegget og innredningen din.

clic-møblene er utrolig fleksibleog konseptet rommer en mengde innovative detaljer og en imponerende mengdeelegant og funksjonelt tilbehør. Modulkonstruksjonen gir deg nesten helt frie tøylertil å kombinere både i høyden og i bredden. Møblene kan stå på gulvet, påføtter eller på hjul, de kan stables eller veggmonteres over eller ved siden avhverandre, alt etter behov. Glem alt om rot, kabler, lysende dioder og fargersom ikke passer sammen – clic er gjennomtenkt helt ned til de elegantemagnetlåsene på dørene, som eliminerer synlige håndtak.

Skal anlegget ditt ses eller bare høres?

Med clic er du ikke lengerforhindret fra å kjøpe deg drømmeanlegget ditt, med komponenter i fullstørrelse, fordi du eller din bedre halvdel ikke har lyst til å ha elektronikkeller høyttalere i stuen. clic-modulene er dimensjonert for seriøsthi-fi-utstyr i standard 43 cm bredde, og du får god plass til både apparatenedine og seriøse kabler. Du kan velge moduler med utvendig dybde på 37, 45 og 55cm.*

Du har til og med mulighet til ågjemme hele anlegget – også f.eks. senterhøyttaler eller subwoofer – bakelegante stoffdører som tillater både lyd og fjernkontrollsignaler å slippegjennom. Du får anlegget du drømmer om, og din bedre halvdel slipper å se pådet og irritere seg over det!

Nøyaktig og bunnsolid konstruksjon

clic-møblene er eksklusivt utførti alle detaljer. Der andre produsenter typisk setter sammen separate 16mmsponplater, er clic laget i solid 22 mm MDF som foldes fra én plate og limes ogplugges sammen. Foldeteknikken er kjent også fra f.eks. høyttalerkabinetter, oggir langt mer nøyaktige sammenføyninger enn man kan få med separate plater.MDF-platene er også så stive og solide at de uten problemer kan bære ordentligseriøst hi-fi-utstyr.

Hvis du skulle få bruk for åplassere svært tungt utstyr på lange hyller (modell 221 og 222), kan avstiverekjøpes separat. Den solide konstruksjonen viser seg også ved at bakplaten ikkeer bærende. Dermed kan den fjernes, hvis du for eksempel trenger litt mer dybdei et rom som likevel er gjemt bak en dør.

Eksklusiv finish med perfekte kanter

Som noe helt usedvanlig og sværteksklusivt lakkeres clic-møblene både før og etter montering. Dette gjøres forå gjøre de allerede nesten usynlige skjøtene så godt som helt usynlige, og det utgjøren stor del av den suverene finishen.

Få kablene ut av syne

Kableneer nok det aspektet med et anlegg som flest finner mest irriterende. Med clicfår du alle muligheter til å organisere kablene optimalt. Skjult bak bakplatenkan du trekke kabler mellom hvert enkelt rom i møbelet, og du kan velgeforskjellige kabeldeksler til topp-platen, så du får den mest eleganteløsningen. Det finnes også matchende kabelskinner som skjuler kablene f.eks.opp til flatskjermen på veggen.

Endeløse kombinasjonsmuligheter med forskjellige moduler

Moduloppbygningen gir deg et havav muligheter for å sette sammen den clic-løsningen som perfekt matcher dinebehov. Hvis du for eksempel har bruk for et møbel i fire modulers bredde, kandu fritt velge mellom 2+2 eller 3+1. Dermed kan du alltid få en optimalplassering av skillevegger og hull i topplaten for kabler.

Det frie moduloppsettet kan f.eks.ha stor betydning hvis du har TV-en din hengende over møbelet. Og uansett om duforetrekker tre eller stoff, får du sidehengslede dører, og bestemmer selv omde skal åpne til høyre eller venstre. Du kan selvfølgelig også velge å la eneller flere seksjoner være helt åpne.

Hyllene kan justeres opp eller nedetter nettopp dine behov, og skuffen har et inndelingssystem med plass tilCD-er, filmer og spill. Skuffen kan trekkes helt ut, så du enkelt får tak i hvaenn du har liggende helt bakerst.

Produseres spesielt for deg

Tilhvert clic-møbel følger det med hyller og bakplater. Bakerst i topplaten er detfrest ut et sentrert hull til kabler. Som tilleggsutstyr velger du deksel tildette hullet, hyller, skuffer, dører, føtter m.m. slik at du får akkurat detmøbelet som passer dine behov.

Nårdu har gjort en bestilling, setter clic sammen ditt personlige hi-fi-møbel,slik at du får levert et helt ferdig og gjennomsjekket produkt. Dermed kan duvære sikker på at møbelet lever opp til den skyhøye clic-standarden i alleledd, og du slipper å bruke skrutrekkeren selv. Vær oppmerksom på at dennemetoden gir noe lenger leveringstid enn standardprodukter, typisk et par uker.

*Vær oppmerksom på at du velger clic-moduler med tilstrekkelig innvendig dybdetil utstyret ditt inkludert kabler og plugger.

Tekniske spesifikasjoner

 • Hi-fi-møbel med 1 rom
 • 1 hylle og avtagbar bakplate medfølger
 • Materiale: MDF-plate eller lakkert (vannbaseret polyurethanlakk,glans 40)
 • Utvendige mål: 52,6 x 36,6 x 45,5 cm (BxHxD)
 • Innvendige mål åpent rom: 48,2 x 32,4 x 39,4 cm (44,3 cm utenbakplate) (BxHxD)
 • Innvendige mål rom med dør: 48,2 x 32,4 x 37,8 cm (42,7 cm utenbakplate) (BxHxD)
 • Effektiv plass bak skuffer: 8,0 cm
 • Skuffer, stoff/tredører, toppdeksel, kabellist, hjul, føtter,veggoppheng m.m. kan kjøpes separat
 • Farger: Hvit, sort, grå.

clic

clic er hi-fi-møbelet for deg som både vil ha funksjonalitet og utførelse i luksusklassen. Disse eksklusive møblene viser moderne lyd- og bildeprodukter fra sin aller beste side, og de vil være en pryd i innredningen din.

 • Eksklusiv utførelse
 • Særdeles fleksibelt konsept
 • Mange ulike tilbehør (deksler, skuffer m.m.)
 • Fås i flere utførelser
 • Leveres ferdig montert

Les mer om clic

Book en demo

I HiFi Klubben kan du oppleve produktene med dine egne øyne og ører før du handler. Du kan til og med avtale tid for en personlig demonstrasjon. Så blir det enklere for deg å velge rett.

Vi bruker småkaker, aka cookies (informasjonskapsler), slik at du bl.a. kan bruke vår nettbutikk. Vi bruker dem også til å finne ut hvordan våre nettsider blir brukt, slik at vi hele tiden kan forbedre oss, selvsagt mens vi hører på vår favorittmusikk. Ved å fortsette, godtar du alt dette. Les mer om cookies her