HiFi Klubben

Hopp til innhold
Lokale tilbud Gjør et kupp på utstillingsmodeller, utgående produkter og overskuddslager fra alle butikkene våre Les mer

unnu 05 Kabeldeksel

Nå {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /stk
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
unnu 05 Kabeldeksel

Bilder

Varenummer: {{product.code}}
{{quantityModel}} stk

{{product.inventoryStatus}}

{{sellableOnWebText}}

Beskrivelse

unnu kabeldeksel gir deg den siste touchen til topplaten på unnu-møbelet ditt. Velg lukket versjon hvis du ikke har behov for å trekke kabler gjennom. Eller åpen versjon til standardkabel, flatskjerm eller kabelgate. Flott aluminiumsfinish.

unnu kabeldeksel – et elegant siste touch på unnu-møbelet ditt

Med et kabeldeksel kan du alltid få en elegant overside på unnu-møbelet ditt, uavhengig av hvordan du bruker det. Velg lukket versjon (05B) hvis du ikke trenger å trekke kabel gjennom topplaten. Det åpne dekselet med slisse (05A) er perfekt til f.eks. en bordlampe eller et apparat på topplaten. Hvis du vil trekke flere eller tykkere kabler gjennom – typisk til en TV – kan du i stedet gå for 05C, som er laget til dette formålet.

Henger TV-en din på veggen over møbelet, er det en elegant løsning å skjule kabelbunten bak en kabelgate. I dette tilfellet, kan du få et deksel med en større utskjæring (05D) som også passer til den elegante unnu-kabelgaten.

Alle unnu kabeldeksler er elegant utført i aluminium.

OBS: Alle v2-deksler passer til alle unnu-møbler, både første og andre generasjon. Deksler fra første unnu-generasjon passer derimot ikke på v2 møbler.

Tekniske spesifikasjoner

  • Kabeldeksel til unnu-møbler
  • Materiale: Aluminium
  • Finnes i flere versjoner: Åpen (05A), lukket (05B), åpent for flatskjerm (05C), åpen for kabelgate (05D)

OBS: Alle v2-deksler passer til alle unnu-møbler, både første og andre generasjon. Deksler fra første unnu-generasjon passer derimot ikke på v2 møbler.

Anbefalt tilbehør

Anbefalte produkter

Ønsker du å oppleve produktet?

Hos HiFi Klubben kan du oppleve produktene med din egne øyne og ører før du handler. Du kan til og med avtale tid for en personlig demonstrasjon. Så blir det enklere for deg å velge rett.

Mer lesning