HiFi Klubben

Hopp til innhold
Outlet Gjør et kupp på utstillingsmodeller, utgående produkter og overskuddslager fra alle butikkene våre Les mer

unnu C120S V2 + Tilbehørspakke med veggfeste

{{bundle.price}} /system
unnu C120S V2 + Tilbehørspakke med veggfeste

Bilder

{{chosenVariant.WebshopInventory.Description}}

{{sellableOnWebText}}

Beskrivelse

unnu C120S V2 er et komplett møbel som passer veldig fint under TV i denne pakken følger det med dør og veggfeste til C120S. Husk at skruer må kjøpes hos din lokale byggvarehandel. Gjem den ekstra TV-lyden du egentlig vil ha bak stoffdøren, så har du et minimalistisk utseende uten at det går utover lyden!

unnu C120S V2 er et komplett møbel som passer veldig fint under TV i denne pakken følger det med dør og veggfeste til C120S. Husk at skruer for montering av møbelet må kjøpes separat hos din lokale byggvarehandel**

Gjem den ekstra TV-lyden du egentlig vil ha bak stoffdøren, så har du et minimalistisk utseende uten at det går utover lyden!

Tekniske spesifikasjoner

* Av hensyn til stabiliteten er det montert en innvendig avstivning i 120S v2, og den reelle dybden er mindre på dette stedet. Vær oppmerksom på dette hvis du vil plassere f.eks. en stor senterhøyttaler eller en fullstørrelses komponent i møbelet.

** Når du monterer unnu på veggen må du være sikker på at du bruker skruer og plugger som kan bære belastningen og som passer til veggmaterialet (gips, tre, betong eller andre materialer). Forhør deg i din lokale byggevarebutikk hvis du er i tvil.

Alle grunnmøblene fra unnu er hele (ikke flatpakkede). Tilbehør (dører, skuffer, hjul, høyttalere, forsterker m.m.) monterer du enkelt selv, uten bruk av spesialverktøy.

Vi bruker småkaker, aka cookies (informasjonskapsler), slik at du bl.a. kan bruke vår nettbutikk. Vi bruker dem også til å finne ut hvordan våre nettsider blir brukt, slik at vi hele tiden kan forbedre oss, selvsagt mens vi hører på vår favorittmusikk. Ved å fortsette, godtar du alt dette. Les mer om cookies her