HiFi Klubben

Hopp til innhold
Outlet Gjør et kupp på utstillingsmodeller, utgående produkter og overskuddslager fra alle butikkene våre Les mer

unnu C120S V2 + Tilbehørspakke med veggfeste

Nå {{bundle.price}}

{{bundle.originalPrice}} {{bundle.price}} /system
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
unnu C120S V2 + Tilbehørspakke med veggfeste

Bilder

{{chosenVariant.WebshopInventory.Description}}

{{sellableOnWebText}}

Beskrivelse

unnu C120S V2 er et komplett møbel som passer veldig fint under TV i denne pakken følger det med dør og veggfeste til C120S. Husk at skruer må kjøpes hos din lokale byggvarehandel. Gjem den ekstra TV-lyden du egentlig vil ha bak stoffdøren, så har du et minimalistisk utseende uten at det går utover lyden!

unnu C120S V2 er et komplett møbel som passer veldig fint under TV i denne pakken følger det med dør og veggfeste til C120S. Husk at skruer for montering av møbelet må kjøpes separat hos din lokale byggvarehandel**

Gjem den ekstra TV-lyden du egentlig vil ha bak stoffdøren, så har du et minimalistisk utseende uten at det går utover lyden!

Tekniske spesifikasjoner

* Av hensyn til stabiliteten er det montert en innvendig avstivning i 120S v2, og den reelle dybden er mindre på dette stedet. Vær oppmerksom på dette hvis du vil plassere f.eks. en stor senterhøyttaler eller en fullstørrelses komponent i møbelet.

** Når du monterer unnu på veggen må du være sikker på at du bruker skruer og plugger som kan bære belastningen og som passer til veggmaterialet (gips, tre, betong eller andre materialer). Forhør deg i din lokale byggevarebutikk hvis du er i tvil.

Alle grunnmøblene fra unnu er hele (ikke flatpakkede). Tilbehør (dører, skuffer, hjul, høyttalere, forsterker m.m.) monterer du enkelt selv, uten bruk av spesialverktøy.

Ønsker du å oppleve produktet?

Hos HiFi Klubben kan du oppleve produktene med din egne øyne og ører før du handler. Du kan til og med avtale tid for en personlig demonstrasjon. Så blir det enklere for deg å velge rett.