HiFi Klubben

Hopp til innhold
Outlet Gjør et kupp på utstillingsmodeller, utgående produkter og overskuddslager fra alle butikkene våre Les mer

Vm acoustics S1 Hylle

{{product.price}} /stk
Vm acoustics S1 Hylle

Bilder

Varenummer: {{product.code}}

{{product.inventoryStatus}}

{{quantityModel}} stk

{{sellableOnWebText}}

Beskrivelse

S1 er en elegant hi-fi-hylle som enkelt lar deg plassere forsterkeren eller platespilleren din på veggen. Hyllen er av herdet glass og det elegante festet av stål. Her er styrke kombinert med elegant design. 45 cm bred, 40 cm dyp og kan bære 40 kilo.

S1 festes direkte på veggen og er ideel for dem som trenger en enkel hylle til platespiller eller lignende.

Obs: Hvis din vegg er av porøst materiale - f.eks. gips - og du samtidig har et meget tungt anlegg, bør du bruke spesielt egnede skruer og plugger til monteringen. Disse kan man kjøpe hos din lokale jernvarehandler. Men husk, at det alltid er grenser for, hva f.eks. en gipsvegg holder til. Seriøs hi-fi krever en solid veg, hvis det skal plaseres på en hylle.

Leveres med skruer for trevegg.

Tekniske spesifikasjoner

  • Hylle i herdet, sotet glass
  • Bredde: 45 cm
  • Dybde: 42 cm

Anbefalt tilbehør

Ønsker du å oppleve produktet?

Hos HiFi Klubben kan du oppleve produktene med din egne øyne og ører før du handler. Du kan til og med avtale tid for en personlig demonstrasjon. Så blir det enklere for deg å velge rett.

Vi bruker småkaker, aka cookies (informasjonskapsler), slik at du bl.a. kan bruke vår nettbutikk. Vi bruker dem også til å finne ut hvordan våre nettsider blir brukt, slik at vi hele tiden kan forbedre oss, selvsagt mens vi hører på vår favorittmusikk. Ved å fortsette, godtar du alt dette. Les mer om cookies her