Hopp til innhold
Ortofon
MM-pickup

Ortofon 2MR 78

1 799,-stk
Ukjent leveringstid
Spesialutgave av Ortofon 2M 78 MM-pickup til 78 rpm lakkplater. Passer bl.a. til en rekke Rega-platespillere. Utskiftbar nåleinnsats.

Les mer:

Beskrivelse

Ortofon 2MR 78 – spesialutgave til Rega

  • Passer bl.a. til en rekke Rega-platespillere.
  • Ekte mono i høy kvalitet fra 78 rpm lakkplater
  • Sfærisk diamant spesielt tilpasset avspilling av lakkplater
  • Passer til standard SME pickup-hus
  • Nåleinnsats kan skiftes ut (fås separat)

2MR 78 er en spesialutgave av Ortofons 2M 78 mono-pickup til avspilling av 78 rpm lakkplater, også kjent som shellac-plater. Med sitt litt lavere hus passer den bl.a. til en rekke Rega-platespillere der det ellers ville vært nødvendig å montere en avstandsskive (spacer) under tonearmen. Bortsett fra formen og 1 gram lavere vekt på 2MR er de to versjonene 100% identiske, inkludert nåleinnsatsen.

Les mer om standardutgaven her

OBS: Avspilling av 78 rpm lakkplater krever en platespiller som støtter dette. 2MR 78 kan ikke brukes med stereo-nåleinnsatser fra 2M-serien (f.eks. 2M Red). Kontakt HiFi Klubben for veiledning.

GRATIS MONTERING

Vi i HiFi Klubben hjelper deg gjerne med å finne den pickupen som passer perfekt til nettopp din platespiller. Hvis du kjøper en ny pickup hos HiFi Klubben, så monterer vi den gratis på platespilleren din. Spør i din lokale HiFi Klubben-butikk for info.

Hva gjør en pickup god?

Du kan lese mer om Ortofons produkter og dykke ned i detaljene på deres hjemmeside her. Få innsikt i hva som definerer en god pickup, og lær mer om teknologien og materialene bak Ortofons produkter. Ellers vet vi alt om Ortofon i butikkene våre, der vi alltid er klare til å hjelpe.

Tekniske spesifikasjoner

PickuptypeMoving Magnet
Føyelighet18 µm/mN
NålSphere
Utgangsspenning (mV)4
Sporingsmulighet70 μm
Nåletrykk anbefalt1,8 g
Frekvensområde ved -3 dB20-20.000 Hz