Hopp til innhold
Ortofon
MM-pickup

Ortofon 2MR Red

1 199,-stk
Forventet på lager lørdag 6. juli 2024
  -
Spesialutgave av den prisgunstige og veldig gode MM-pickupen 2M Red. Passer bl.a. til en rekke Rega-platespillere.. Utskiftbar nåleinnsats.

Les mer:

Beskrivelse

Ortofon 2MR Red – spesialutgave til Rega

  • Passer bl.a. til en rekke Rega-platespillere
  • Elliptisk diamant på nålearm i aluminium
  • Naturlig og detaljert hi-fi-lyd
  • Moderat nåletrykk (1,8 gram)
  • Nåleinnsats kan skiftes separat

2MR Red er en spesialutgave av den økonomiske og veldig gode MM-pickupen 2M Red. Med sitt litt lavere hus passer den blant annet til en rekke Rega-platespillere, der det ellers ville vært nødvendig å montere en avstandsskive (spacer) under tonearmen. Med unntak av fasongen og 1 gram lavere vekt på 2MR er de to utgavene 100% identiske, inkludert nåleinnsatsen.

Les mer om standardutgaven her

GRATIS MONTERING

Vi i HiFi Klubben hjelper deg gjerne med å finne den pickupen som passer perfekt til nettopp din platespiller. Hvis du kjøper ny pickup hos HiFi Klubben, monterer vi den gratis på platespilleren din. Spør i din lokale HiFi Klubben-butikk for mer info.

Hva gjør en pickup god?

Du kan lese mer om Ortofons produkter og dykke ned i detaljene på deres hjemmeside her. Få innsikt i hva som definerer en god pickup, og lær mer om teknologien og materialene bak Ortofons produkter. Ellers vet vi alt om Ortofon i butikkene våre, der vi alltid er klare til å hjelpe.