Hopp til innhold
Ortofon
MM-pickup

Ortofon Concorde Music Black LVB 250 Stylus

10 519,-stk
Forventet på lager tirsdag 17. september 2024
Erstatningsnål til Concorde Music Black LVB 250 pickuppen. Naken Shibata-diamant og nålearm i Boron gir deg en uforglemmelig lydopplevelse.

Les mer:

Beskrivelse

Ortofon Concorde Music Black LVB 250 Stylus – Erstatningsnål til Concorde Music Black LVB 250

  • Naken Shibata diamant på Boron nålearm
  • Særdeles velegnet til akustisk musikk
  • Passer til alle pickup-modellene i Concorde Music serien

Ortofon Concorde Music Black LVB 250 Stylus er en separat nåleforsats til den eksklusive Concorde Music Black LVB 250 pickupen. Den nakne Shibata-slipte diamanten er montert på en nålearm av Boron, og resultatet er en uforglemmelig lydkvalitet, ikke minst på akustisk musikk, hvor du kan nyte selv de mest mikroskopiske detaljer i et stort og ekstremt realistisk lydbilde.

Concorde Music Black LVB 250 Stylus er mekanisk og elektrisk kompatibel med alle de øvrige modellene i Concorde Music serien. På den måten kan du klare deg med å skifte ut kun nåleinnsatsen hvis du vil oppgradere en av de rimeligere modellene. Det er absolutt verd å tenke over når den gamle nålen allikevel må skiftes ut på grunn av slitasje.

Den oppgitte prisen gjelder kun selve nåleinnsatsen.

GRATIS MONTERING

I HiFi Klubben hjelper vi deg gjerne med å finne den pickupen som passer perfekt til nettopp din platespiller. Hvis du kjøper en ny pickup i HiFi Klubben, monterer vi den gratis på platespilleren din. Spør i din HiFi Klubben butikk for info.

Tekniske spesifikasjoner

FargeSort
Vekt produkt (kg)0
Høyde emballasje (cm)3,6
Lengde emballasje (cm)3,6
Vekt emballasje (kg)0,01
Bredde emballasje3,6