Hopp til innhold
Ortofon
Erstatningsnål

Ortofon Stylus 2M Black LVB 250

9 919,-stk
Ukjent leveringstid
Erstatningsnål til den EISA-belønte pickupen 2M Black LVB 250. Naken Shibata-diamant og nålerør i bor gir deg en uforglemmelig lydopplevelse.

Les mer:

Beskrivelse

Ortofon Stylus 2M Black LVB 250 – erstatningsnål til 2M Black LVB 250, 2M Black og 2M Bronze

  • Naken Shibata-diamant på bor-nålearm
  • Svært godt egnet til akustisk musikk
  • Passer til 2M Black LVB 250, 2M Black og 2M Bronze, samt 2MR-utgaver

Ortofon Stylus 2M Black LVB 250 er en separat nåleforsats til den eksklusive pickupen 2M Black LVB 250. Den nakne Shibata-slipte diamanten er montert på et nålerør av bor, og resultatet er en uforglemmelig lydkvalitet. Dette merkes spesielt til akustisk musikk, der du kan nyte selv de mest mikroskopiske detaljene i et stort og ekstremt realistisk lydbilde.

Stylus 2M Black LVB 250 er mekanisk og elektrisk kompatibel med Ortofon-pickupene 2M Black LVB 250, 2M Black og 2M Bronze, samt 2MR-utgavene. På den måten kan du nøye deg med å skifte ut nåleinnsatsen hvis du vil oppgradere en av de billigere modellene. Dette er absolutt verdt å tenke på når den gamle nålen uansett må skiftes ut på grunn av slitasje.

Den oppgitte prisen gjelder kun selve nåleinnsatsen.

GRATIS MONTERING

Vi i HiFi Klubben hjelper deg gjerne med å finne den pickupen som passer perfekt til nettopp din platespiller. Hvis du kjøper en ny pickup hos HiFi Klubben, så monterer vi den gratis på platespilleren din. Spør i din lokale HiFi Klubben-butikk for info.

Hva gjør en pickup god?

Du kan lese mer om Ortofons produkter og dykke ned i detaljene på deres hjemmeside her. Få innsikt i hva som definerer en god pickup, og lær mer om teknologien og materialene bak Ortofons produkter. Ellers vet vi alt om Ortofon i butikkene våre, der vi alltid er klare til å hjelpe.

Tekniske spesifikasjoner

FargeSort
Vekt produkt (kg)0,01
Høyde emballasje (cm)4
Lengde emballasje (cm)4
Vekt emballasje (kg)0,01
Bredde emballasje4