Hopp til innhold
Pro-Ject
Platespillertilbehør

Pro-Ject Ground it E

1 690,-stk
Forventet på lager lørdag 30. september 2023
Beskytt platespilleren din mot vibrasjoner med denne 4 kilo tunge sokkelen. Høyden kan justeres, og den sorte møbelfinishen er en ren fryd for øyet.

Les mer:

Beskrivelse

Pro-Ject Ground it E – fjern vibrasjoner med denne tungvekteren

Ground it E er en 4 kilo tung sokkel til platespilleren din. Med et tungt fundament fjerner du alle uønskede vibrasjoner som ellers kan snike seg hele veien til høyttalerne i form av støy og manglende dynamikk. Du kan høydejustere de kjegleformede føttene, og den sorte møbelfinishen garanterer en perfekt match med den garanteret stilige platespilleren din.

Et stabilt underlag til platespilleren er svært viktig, siden selv de minste vibrasjoner risikerer å fanges opp av den enormt presise og følsomme pick-up-nålen. Det kan resultere i en rungende bass, et uklart lydbilde og kanskje til og med fenomenet akustisk tilbakekobling. Med Ground it E sikrer du deg mot akkurat dette, og du kan forvente et mer presist og klart lydbilde fra platene dine.

Pro-Ject Ground it E fås i sort finish.

Tekniske spesifikasjoner

FargeSort
Vekt produkt (kg)4
Høyde emballasje (cm)10
Lengde emballasje (cm)54
Vekt emballasje (kg)5
Bredde emballasje44

Anmeldelser


5.0
3 anmeldelser
5
3
4
0
3
0
2
0
1
0
Kim
Danmark
7/3/2023

Fungerer som det skal.

Kim
Danmark
Thomas
Tyskland
3/23/2023

Basen oppgraderer med sin svarte pianolakkdesign (min) en high-end platespiller - Project RP6 - igjen og er, når det gjelder installasjon og justering, veldig brukervennlig, da basen kan justeres veldig bra ved hjelp av skrubare føtter.

Thomas
Tyskland
Marja
Nederland
3/4/2023

Forbedringen i lydbildet var større enn jeg forventet. Anbefalt!

Marja
Nederland