Hopp til innhold

Pro-JectGround it EPlatespillertilbehør

Beskytt platespilleren din mot vibrasjoner med denne 4 kilo tunge sokkelen. Høyden kan justeres, og den sorte møbelfinishen er en ren fryd for øyet.
stk1 298,-
Forventet på lager fredag 2. juni 2023
 Oppleves i

Les mer:

Beskrivelse

Pro-Ject Ground it E – fjern vibrasjoner med denne tungvekteren

Ground it E er en 4 kilo tung sokkel til platespilleren din. Med et tungt fundament fjerner du alle uønskede vibrasjoner som ellers kan snike seg hele veien til høyttalerne i form av støy og manglende dynamikk. Du kan høydejustere de kjegleformede føttene, og den sorte møbelfinishen garanterer en perfekt match med den garanteret stilige platespilleren din.

Et stabilt underlag til platespilleren er svært viktig, siden selv de minste vibrasjoner risikerer å fanges opp av den enormt presise og følsomme pick-up-nålen. Det kan resultere i en rungende bass, et uklart lydbilde og kanskje til og med fenomenet akustisk tilbakekobling. Med Ground it E sikrer du deg mot akkurat dette, og du kan forvente et mer presist og klart lydbilde fra platene dine.

Pro-Ject Ground it E fås i sort finish.

Videoer om Pro-Ject Ground it E

Tekniske spesifikasjoner

Bredde emballasje44
FargeSort
Høyde emballasje (cm)10
Lengde emballasje (cm)54
Vekt emballasje (kg)5
Vekt produkt (kg)4

Anmeldelser


5.0
2 anmeldelser
5
2
4
0
3
0
2
0
1
0
Thomas
Tyskland
3/23/2023

Basen oppgraderer med sin svarte pianolakkdesign (min) en high-end platespiller - Project RP6 - igjen og er, når det gjelder installasjon og justering, veldig brukervennlig, da basen kan justeres veldig bra ved hjelp av skrubare føtter.

Thomas
Tyskland
Marja
Nederland
3/4/2023

Forbedringen i lydbildet var større enn jeg forventet. Anbefalt!

Marja
Nederland