Hopp til innhold
Samsung
QLED-TV

Samsung The Frame 32” QE32LS03B

6 990,-stk

Produktet er ikke lengre tilgjengelig i den valgte fargen eller varianten.

En hel verden i bilderammen Gjør TV-en til kunst på veggen 32” QLED-TV med unikt design og utallige kreative muligheter til å bruke TV-en som bilderamme til fotografier og kunstverk.

Les mer:

Beskrivelse

Samsung The Frame – 32” QLED-TV med unikt design og utallige kreative muligheter for å vise frem bilder

 • Unikt design med utallige muligheter for bildefremvisning
 • Rammer i forskjellige farger og stilarter fås som ekstrautstyr
 • Edge Backlight QLED med Micro Dimming Pro
 • Ny matt skjerm for mer realistisk gjengivelse av kunst
 • Kan monteres helt inntil veggen med det medfølgende Slim Fit veggfeste

Samsung The Frame er en helt unik 32” QLED-TV som er laget for å gi deg en fantastisk visuell opplevelse, uansett om den står på eller ikke. The Frame er ikke bare en god Smart-TV med flott bildekvalitet og all verdens funksjoner, men den gir deg også utallige kreative muligheter til å bruke den som elektronisk bilderamme på veggen. Da kan du nyte både dine egne bilder og all verdens kunstverk, og du bestemmer helt selv hvordan TV-en skal presentere dem.  

Prikken over i-en i innredningen din

Med det smarte Slim Fit-veggfestet (inkludert) kan du montere The Frame 32” helt tett innpå veggen, akkurat som et maleri. En designdetalj som bidrar til å gjøre denne fantastiske TV-en til prikken over i-en i innredningen din. Den separate One Connect Mini-boksen samler alle tilkoblingene, så du trenger kun en enkelt diskret kabel til skjermen. Du får også mulighet til å stemmestyre TV-en med fjernkontrollens mikrofon eller en separat smarthøyttaler (Google Assistant / Amazon Alexa). Støtte for stemmestyring på ditt lokale språk avhenger av hva den enkelte tjenesten tilbyr.

Samsung The Frame fås som standard i sort finish (Black), men du kan kjøpe stativ og rammer i mange ulike farger og stiler (ekstrautstyr). Bluetooth-basert Eco Smart Control med solceller og USB-lading medfølger. Solcellene fungerer selv i stuebelysning og sparer både deg og naturen for unødvendige batterier. Tradisjonell infrarød fjernkontroll med trykknapper kan eventuelt kjøpes separat som et supplement (TM1240A). 

OBS: HiFi Klubben anbefaler på det sterkeste å koble til en lydplanke, et sett med aktive høyttalere eller et separat stereo- eller surroundanlegg, slik at lyden kan leve opp til den flotte bildekvaliteten.

Samsung The Frame – gjør dit TV til et flott kunstverk på veggen

Når du skrur av The Frame blir den til en digital bilderamme som kan tilpasses og vise alle dine favorittkunstverk. The Frame er et opplagt valg for kunstelskere fordi du kan nyte kunst fra hele verden hjemme i din egen stue. Bare trykk på av/på-knappen på One Remote og se hvordan Art Mode gjør den blanke TV-skjermen til et privat galleri med dine favorittkunstverk. ,  ,

Den nye og forbedrede Art Store gjør det enkelt å bla gjennom, oppdage og hente kunstverk fra et stort bibliotek fra førende internasjonale gallerier. Velg fra en liste over populære kunstverk fra hele verden, inkludert klassiske og moderne mesterverk og enestående profesjonell fotokunst. Et abonnement gir deg tilgang til mer en 1400 kunstverk i verdensklasse slik at du alltid finner det perfekte bakgrunnsbildet for din smak og innredningsstil. * ,

Lyssensoren i The Frame justerer automatisk skjermens lysstyrke og farger basert på lyset rundt TV-en sånn at kunstverkene alltid beholder sine naturlige farger. Takket være den energibesparende bevegelsessensoren kan du med god samvittighet nyte din favorittkunst når du er i rommet - når du forlater det, slås skjermen av automatisk. ,

The Frame kommer med innebygget lagringsplass for opp til 1200 bilder (basert på 5MB/bilde). Du kan også overføre fotografiene dine til The Frame fra mobilen eller via en USB-minnepinne, slik at du kan vise frem dine egne mesterverk. Du kan tilpasse presentasjonen av bildene dine og ramme dem inn med realistiske passepartouter som gir et enda flottere uttrykk. Du kan velge mellom mange forskjellige passepartouter og farger.

Auto Game Mode – forrykende gaming på storskjerm

Har du en spillkonsoll eller PC koblet direkte til TV-en via HDMI, sørger Auto Game Mode for å optimalisere din spillopplevelse. Da går bildesignalet rundt flere av TV-ens innbyggede prosessorer, og du oppnår en lynrask og glidende respons akkurat som på en PC-monitor.

På The Frame får du Samsungs beste versjon av Game Mode inklusive HDMI 2.1- funksjonene VRR (Variable Refresh Rate), ALLM (Automatic Low Latency Mode), HFR (High Frame Rate, 4K/120). Med Game Bar 2 har du også et komplett kontrollpanel dedikert utelukkende til gaming.

Se det beste av verdens film og serier med streaming

Som eier av The Frame kan du glede deg over å få tilgang til video-streamingtjenester som f.eks. Netflix. Med et abonnement får du tilgang til nesten ubegrensede mengder av film og TV-serier over nettet, og både lyd og bilde er i toppkvalitet inklusive et raskt voksende utvalg av film og serier i ekte 4K/UHD/HDR-kvalitet.

Opptak- og pausefunksjon med USB – se TV når det passer deg

Med The Frame kan du sette direkte-TV på pause, spole tilbake eller ta de opp, hvis du ønsker å se de på et senere tidspunkt. Dette krever imidlertid at du investerer i en portabel USB-harddisk, som kan fås i fornuftige størrelser for noen få hundrelapper og som enkelt kan gjemmes ute av syne. Når den først er koblet til kan du i praksis glemme den helt.

Opptaks- og pausefunksjonen gir deg en utrolig frihet i TV-hverdagen fordi du ikke lengre trenger å sitte klar i sofaen når sendingene starter. Du kan også lynraskt programmere ukens opptak via den elektroniske programguiden (EPG).

Knivskarp digital bildekvalitet via antenne, kabel-TV og satellitt

The Frame har innebygde DVB-T2, DVB-C og DVB-S2 tunere for knivskarpt og støyfri digital-TV (inkl. HDTV) via både antenne, kabel-TV og parabol/satellitt (Canal Digital). Du trenger derfor ikke en separat tuner-boks med tilhørende fjernkontroll for å nyte suveren digital bildekvalitet.

Vår
Ekspertvurdering

Fordeler

 • Unikt design med utallige muligheter for bildefremvisning
 • Rammer i forskjellige farger og stilarter fås som ekstrautstyr
 • Ny matt skjerm for mer realistisk gjengivelse av kunst
 • Edge Backlight QLED med Micro Dimming Pro
 • Eco Smart Control med solceller og mikrofon for stemmestyring
 • Separat One Connect tilkoblingsboks med kun én diskret kabel til TV-en inkl. strøm
 • Auto Game Mode (ALLM)
 • Kan monteres helt inntil veggen med det medfølgende Slim Fit veggfeste

Begrensninger

 • Ikke 4K/UHD-oppløsning
 • Kun standard QLED-teknologi
 • Ikke eARC
 • Kun grunnleggende gaming-funksjoner
 • Ikke USB-opptaksfunksjon
 • Ikke kompatibel med standard VESA-veggfeste
 • Art Browser krever eget abonnement

Reviews

Tilbehør til Samsung The Frame 32” QE32LS03B

Tekniske spesifikasjoner

Oppløsning Full HD
Skjermstørrelse32"
HDR-Formater HGiG
Skjermoppdatering 50 Hz
Bildeprosessor Hyper Real
Game modeJa
Full / edge backlightEdge Backlight

Anmeldelser


5.0
4 anmeldelser
5
4
4
0
3
0
2
0
1
0
Liv
Sverige
8/19/2023

Superb og akkurat passe størrelse for akkurat det jeg trengte. Fint med bilde når det ikke er i bruk. Veldig fornøyd.

Liv
Sverige
Jens
Danmark
7/24/2023

Supergod TV til stue eller rom

Jens
Danmark
Stefan
Sverige
4/25/2023
Stefan
Sverige
Eva
Sverige
3/31/2023

Super stilig og pen TV med utmerket bildekvalitet.

Eva
Sverige

Anbefalte produkter