Hopp til innhold
Sony XR-55A80J OLED-TV

SonyXR-55A80JOLED-TV

Eksklusiv 55” 4K OLED-TV med overlegent bilde, ultraslankt design og et hav av høydepunkter, inkludert Google TV og Sonys nye XR-prosessor.
stk15 990,-
Bestillingervare Forventet leveringstid 3-8 uker
 Oppleves i

Les mer:

Beskrivelse

Sony XR-55A80J – 55” high-end 4K OLED-TV med eksklusivt metalldesign, fantastisk bildekvalitet og superkraftig XR-prosessor

Sony XR-55A80J er et eksklusivt 4K OLED-TV, som bringer dig op i den absolutte elite inden for dagens TV-teknologi. Her har Sony taget et topklasse OLED-billedpanel fra markedets førende OLED-producent LG og kombineret det med deres egen fantastiske og nyudviklede 4K Cognitive XR processor. I kombination med OLED-panelets perfekte sortgengivelse resulterer det i en helt forrygende billedkvalitet.

Sony XR-55A80J er en eksklusiv 4K OLED-TV som tar deg med helt opp i den absolutte eliten av dagens TV-teknologi. Her har Sony tatt et OLED-bildepanel i toppklasse fra markedets ledende OLED-produsent LG og kombinert det med deres egen fantastiske og nyutviklede 4K Cognitive XR-prosessor. I kombinasjon med OLED-panelets perfekte sortgjengivelse gir dette en fantastisk bildekvalitet.

Ellers får du Sonys unike ”Acoustic Surface Audio” lydsystem, der to ”aktuator”-elementer er montert i en slank bjelke på baksiden av panelet og får hele skjermen til å fungere som en høyttaler – i stereo! De dypere tonene gjengis av separate, innebygde basshøyttalere. 

Hvis du kan leve uten den ekstra lysstyrken og den elegante, bakbelyste metallfjernkontrollen i toppserien A90J, så får du en veldig god TV-opplevelse her, og du sparer en god håndfull med penger i forhold til toppmodellen.  

Du kan stemmestyre TV-en med Google Assistant og den innebygde mikrofonen i fjernkontrollen.  

Massevis av underholdning med Google TV 

Sony XR-55A80J har integrert Google TV, som gir deg et hav av spennende Smart TV-funksjoner med massevis av forslag til underholdning tilpasset din personlige smak. Her er alt lett tilgjengelig, og du får en langt mer smidig og komplett Smart TV-opplevelse i forhold til den tidligere Android TV-plattformen. Med doble TV-tunere og opptaksfunksjon via USB bestemmer du også helt selv når du vil se favorittsendingene dine fra tradisjonelle TV-kanaler.  

Med Sonys beste TV får du med Bravia Core, som i en begrenset periode vil gi deg fri streaming av en lang rekke filmtitler (inkludert en håndfull premierefilmer) i overlegen teknisk kvalitet. Du får også en rekke andre muligheter, som behind-the-scenes-innhold m.m. Du kan lese mer om Bravia Core på Sonys egne hjemmesider.  

Sony XR-55A80J fås i sort metallfinish (Titanium Black). 

OBS: HiFi Klubben anbefaler alltid å koble til en lydplanke, et par aktive høyttalere eller et separat stereo- eller surroundanlegg til TV-en din, slik at lyden kan leve opp til den gode bildekvaliteten når du for eksempel ser på film.

Test av Sony XR-55A80J

Mer bilder av Sony XR-55A80J

Sony XR-55A80J OLED-TV

Høydepunkter

 • Ultraslank 4K Triluminos Pro OLED-panel
 • Bravia Cognitive XR-prosessor / OLED XR Contrast Pro
 • Integrert Acoustic Surface Audio+ lydsystem
 • Eksklusiv metallfinish
 • USB-opptaksfunksjon og doble TV-tunere

Vår
Ekspertvurdering

 • Ultraslankt 4K Triluminos Pro OLED-panel
 • Bravia Cognitive XR processor / OLED XR Contrast Pro
 • Perfekt sortnivå
 • Integrert Acoustic Surface Audio+ lydsystem
 • Eksklusiv metallfinish
 • Mange avanserte gaming-funksjoner
 • Støtter Dolby Vision

Tekniske spesifikasjoner

Bildeprosessor 4K Cognitive Processor XR
Game modeJa
HDR-Formater HDR10, HDR10+, HLG, HGiG
Oppløsning 4K Ultra HD
Skjermstørrelse 55"

Tilbehør til Sony XR-55A80J

Anbefalte produkter

Sonos Arc Soundbar høyttaler
Sonos Arc
Soundbar høyttaler
9 990,- / stk