HiFi Klubben

Hopp til innhold
Lokale tilbud Gjør et kupp på utstillingsmodeller, utgående produkter og overskuddslager fra alle butikkene våre Les mer

Spar 10% på all vinyl

Få rabattkode >>

Ortofon Cadenza Black MC-pickup

Nå {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /stk
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
Ortofon Cadenza Black MC-pickup

Bilder

Varenummer: {{product.code}}
{{quantityModel}} stk

{{product.inventoryStatus}}

{{sellableOnWebText}}

Beskrivelse

Cadenza Black er den kompromissløse high-end-modellen i Ortofons Cadenza-serie av MC-pickuper. Den eksklusive, Shibata-slipte diamanten og andre avanserte teknologier gir deg et ufattelig detaljert lydbilde og en sublim, nøytral lydkvalitet.

Ortofon Cadenza Black – Den ultimate high-end-modellen fra Ortofons beste serie av MC-pickuper

Cadenza Black er den største modellen i Ortofons beste serie av high-end MC-pickuper. Her får du blant annet en naken, Shibata-slipt diamantnål montert på en nålearm av bor og WRD (Wide Range Damping System), som sammen leverer en fullstendigt nøytral lydkvalitet med en sublim klarhet, dynamikk og detaljering.

OBS: Hi-Fi Klubben kan også levere en rekke andre produkter fra Ortofon ut over de viste på hjemmesiden. Kontakt din butikk for nærmere information.

GRATIS MONTERING: Hvis du kjøper en ny pickup hos Hi-Fi Klubben, monterer vi den på platespilleren din gratis. Spør i din lokale Hi-Fi Klubben-butikk for info.

Se eventuelt produsentens hjemmeside for mer info.

Tekniske spesifikasjoner

  • OBS: Hi-Fi Klubben kan også levere en rekke andre produkter fra Ortofon ut over de viste på hjemmesiden. Kontakt din butikk for nærmere information.
  • GRATIS MONTERING: Hvis du kjøper en ny pickup hos Hi-Fi Klubben, monterer vi den på platespilleren din gratis. Spør i din lokale Hi-Fi Klubben-butikk for info.

Anbefalt tilbehør

Ønsker du å oppleve produktet?

Hos HiFi Klubben kan du oppleve produktene med din egne øyne og ører før du handler. Du kan til og med avtale tid for en personlig demonstrasjon. Så blir det enklere for deg å velge rett.