HiFi Klubben

Hopp til innhold
Lokale tilbud Gjør et kupp på utstillingsmodeller, utgående produkter og overskuddslager fra alle butikkene våre Les mer

NAD C 588 + PP 2e Platespiller

Nå {{bundle.price}}

{{bundle.originalPrice}} {{bundle.price}} /system
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
NAD C 588 + PP 2e Platespiller

Bilder

{{chosenVariant.WebshopInventory.Description}}

{{sellableOnWebText}}

Beskrivelse

C 588 + PP 2e er en ekte audiofil hi-fi-platespiller med tilhørende separat RIAA-forsterker for tilkobling til ethvert anlegg. Du får bl.a. 9” tonearm i karbonfiber og svært høy kvalitet til minste detalj. Klar til bruk med Ortofon 2M Red pickup.

NAD C 588 + PP 2e – elegant audiofil hi-fi-platespiller med RIAA-forsterker for tilkobling til ethvert anlegg

  • Høykvalitets separat RIAA-forsterker medfølger
  • Kan kobles til ethvert anlegg
  • Spesialdesignet 9” tonearm i karbonfiber til både MM- og MC-pickuper
  • Massiv MDF-plint med vibrasjonsdempende metallføtter
  • Leveres klar til bruk med støvdeksel og ferdigmontert pickup (Ortofon 2M Red)

C 588 + PP 2e er en ekte audiofil hi-fi-platespiller som skjuler en masse tekniske herligheter bak det enkle ytret. Eksklusiv 9” tonearm i karbonfiber, elektronisk regulert presisjonsmotor og roterende deler laget i presisjonsdreid aluminium er detaljer som bidrar til å løfte lydkvaliteten opp på et skyhøyt nivå.

Den gode PP 2e RIAA-forsterkeren som følger med sørger for den nødvendige forsterkningen til både MM- og MC-pickuper, slik at du kan koble platespilleren til ethvert anlegg, også når du ikke har en dedikert platespillerinngang.

C 588 fås i sort finish. Støvldeksel og fabrikkmontert Ortofon 2M Red MM-pickup medfølger. PP 2e i fås i grafitt finish.

GRATIS MONTERING: Hvis du kjøper en ny pickup hos HiFi Klubben, så monterer vi den på platespilleren din gratis. Spør i din lokale HiFi Klubben-butikk for info.

Les mer om NAD C 588 
Les mer om NAD PP 2e 

Ønsker du å oppleve produktet?

Hos HiFi Klubben kan du oppleve produktene med din egne øyne og ører før du handler. Du kan til og med avtale tid for en personlig demonstrasjon. Så blir det enklere for deg å velge rett.