HiFi Klubben

Hopp til innhold
Lokale tilbud Gjør et kupp på utstillingsmodeller, utgående produkter og overskuddslager fra alle butikkene våre Les mer

Bluesound PULSE FLEX Skin Cover

Nå {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /stk
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
Bluesound PULSE FLEX Skin Cover

Bilder

Varenummer: {{product.code}}
{{quantityModel}} stk

{{product.inventoryStatus}}

{{sellableOnWebText}}

Beskrivelse

Bluesound PULSE FLEX Skin er et stilfullt trekk som setter et personlig preg på din PULSE FLEX. Diskre inngraveringer til knappene på høyttaleren og en slitesterk overflate. Kan enkelt kan tas av/på og rengjøres. Fire lekre finisher.

Bluesound PULSE FLEX Skin – stilfullt trekk til din PULSE FLEX-høyttaler

PULSE FLEX Skin er et trekk til din PULSE FLEX-høyttaler, som gir en ren og stilfull look. Du kan velge mellom fire lekre finisher for å finne den looken som passer nettopp din innredning.

PULSE FLEX Skin er laget i slitesterkt silikongummi og kan enkelt av- og påmonteres. Med dette trekket er høyttaleren godt beskyttet mot støv, riper og fingeravtrykk. Når du vil gjøre rent trekket, kan du ta det av og vaske det i vaskemaskinen.

Du får god tilgang knappene på høyttaleren gjennom toppen av trekket. Her er knappene markert med diskrete symboler for et rent og enkelt design.

PULSE FLEX Skin fås i sort, grå, hvit og mørkeblå.

Tekniske spesifikasjoner

  • Trekk til Bluesound PULSE FLEX
  • Laget i silikongummi
  • Tåler rengjøring i vaskemaskinen
  • Mål: 18,7 x 13 x 10 cm (BxHxD)
  • Vekt: 153 gram
  • Farge: Sort, hvit, grå, mørkeblå

Ønsker du å oppleve produktet?

Hos HiFi Klubben kan du oppleve produktene med din egne øyne og ører før du handler. Du kan til og med avtale tid for en personlig demonstrasjon. Så blir det enklere for deg å velge rett.

Mer lesning