HiFi Klubben

Hopp til innhold
Lokale tilbud Gjør et kupp på utstillingsmodeller, utgående produkter og overskuddslager fra alle butikkene våre Les mer

HEOS by Denon HEOS 1 HS2 + Go Pack HS2 Trådløs høyttaler

Nå {{bundle.price}}

{{bundle.originalPrice}} {{bundle.price}} /system
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
HEOS by Denon HEOS 1 HS2 + Go Pack HS2 Trådløs høyttaler

Bilder

{{chosenVariant.WebshopInventory.Description}}

{{sellableOnWebText}}

Beskrivelse

HEOS 1 HS2 med Go Pack er en bærbar, trådløs høyttaler som du kan ta med overalt. Utenfor huset kan du spille med Bluetooth og batteri, og vel hjemme igjen kobler den seg på hjemmenettverket og gir deg full app-styring og multiromsmulighet.

HEOS 1 HS2 og Go Pack – superkompakt trådløs multiromshøyttaler som følger deg overalt med batteri og Bluetooth

  • Kompakt og bærbart design (vannavvisende med Go Pack montert)
  • Innebygget Bluetooth-funksjon
  • HEOS-systemet støtter Spotify Connect, TIDAL, Napster, Deezer, nettradio og streaming av din egen musikksamling fra smarttelefon, nettbrett, PC eller nettverksharddisk
  • Kan lade smarttelefonen din over USB mens du spiller musikk
  • Opptil 6 timers spilletid på én lading

HEOS 1 HS2 er en ultrakompakt trådløs høyttaler som kan gi deg enkel bakgrunnsmusikk i mindre rom hjemme, men som også kan følge deg på farten. I denne pakken får du nemlig også den separate Go Pack klikk-på-modulen som gir deg hele 6 timers batteridrift.

Med Go Pack montert kan du ta med deg HEOS 1 HS2 på steder der du ikke har wi-fi, som for eksempel i hagen eller på campingtur. Da kan du spille trådløs musikk rett fra smarttelefonen takket være den innebygde Bluetooth-funksjonen i høyttaleren. Når du kommer hjem, så setter du bare HEOS 1 HS2 i stikkontakten, så kobler den seg på hjemmenettverket igjen og blir en integrert del av HEOS-systemet ditt med full app-styring fra nettbrett eller smarttelefon (Apple iOS/Android).

HEOS 1 HS2 og Go Pack fås i hvit eller sort finish.

Les mer om HEOS 1 HS2 
Les mer om HEOS Go Pack

Tester

Anbefalt tilbehør

Anbefalte produkter

Ønsker du å oppleve produktet?

Hos HiFi Klubben kan du oppleve produktene med din egne øyne og ører før du handler. Du kan til og med avtale tid for en personlig demonstrasjon. Så blir det enklere for deg å velge rett.