HiFi Klubben

Hopp til innhold
Lokale tilbud Gjør et kupp på utstillingsmodeller, utgående produkter og overskuddslager fra alle butikkene våre Les mer

B-Tech B-TECH BT77 Veggfeste for høyttalere

{{product.price}} /par
B-Tech B-TECH BT77 Veggfeste for høyttalere

Bilder

Varenummer: {{product.code}}

{{product.inventoryStatus}}

{{quantityModel}} par

{{sellableOnWebText}}

Beskrivelse

Enkelt og elegant veggfeste som passer de fleste kompakthøyttalere. Festene holder høyttaleren i spenn og gjør skruer overflødige. Kan tiltes og dreies mot lytteposisjon. Selges som par.

Enkelt, smart og elegant veggfeste som passer de fleste kompakthøyttalere opp til 25kg. Festene holder høyttaleren i spenn og gjør skruer overflødige. Kan tiltes og dreies mot lytteposisjon. Selges som par. 

Du kan se mer informasjon på produsentens hjemmeside 

Tekniske spesifikasjoner

Maksimal belastning: 25kg
Adjustable clamp size: 135mm - 280mm
Tilt: +/-10°
Swivel: 360°
Colour: Black or White
Supplied in pairs

Ønsker du å oppleve produktet?

Hos HiFi Klubben kan du oppleve produktene med din egne øyne og ører før du handler. Du kan til og med avtale tid for en personlig demonstrasjon. Så blir det enklere for deg å velge rett.

Vi bruker småkaker, aka cookies (informasjonskapsler), slik at du bl.a. kan bruke vår nettbutikk. Vi bruker dem også til å finne ut hvordan våre nettsider blir brukt, slik at vi hele tiden kan forbedre oss, selvsagt mens vi hører på vår favorittmusikk. Ved å fortsette, godtar du alt dette. Les mer om cookies her