HiFi Klubben

Hopp til innhold
Lokale tilbud Gjør et kupp på utstillingsmodeller, utgående produkter og overskuddslager fra alle butikkene våre Les mer

Celsus Dynabox Rubber Backbox

Nå {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /stk
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
Celsus Dynabox Rubber Backbox

Bilder

Varenummer: {{product.code}}
{{quantityModel}} stk

{{product.inventoryStatus}}

{{sellableOnWebText}}

Beskrivelse

Celsus Dynabox er en separat backbox, som kan brukes med de fleste løse innbyggingshøyttalere der det er behov for lydisolering eller beskyttelse mot fukt. Dynabox er laget av gummi, slik at den enkelt kan ettermonteres gjennom monteringshullet.

Celsus Dynabox – backbox i gummi til montering bak innbyggingshøyttalere
Celsus Dynabox er en separat backbox, som kan brukes sammen med de fleste løse innbyggingshøyttalere. Dynabox er laget av gummi, slik at den enkelt kan ettermonteres gjennom høyttalerens monteringshull. Du krøller rett og slett kabinettet sammen og presser det opp gjennom det allerede utskårne hullet til enheten. Når Dynabox er på plass, stives kabinettet av ved hjelp av de medfølgende skumgummistykkene.

Når trenger jeg en backbox?
Dynabox er særlig lurt å bruke ved montering i tak og yttervegger med fuktsperre. Siden gummikabinettet er luft- og vanntett, fungerer det som en fuktsperre bak enheten i stedet for den som ble brutt da du skar ut hullet til høyttaleren.

En backbox er også nødvendig hvis man vil forhindre lyden fra baksiden i å forplante seg til forsiden eller til andre rom eller etasjer – f.eks. porøse tak, løse takplater eller enkle gipsvegger.

Se artikkelen ”Når trenger jeg en backbox?”

Se monteringstegningen til Dynabox HER

Tekniske spesifikasjoner

  • Fleksibel gummi-backbox til innbyggingshøyttalere
  • Størrelse: 31,1 x 43,8 x 16,5 cm (BxHxD)
  • Tykkelse: 2 mm
  • Skumgummiplater til akustisk demping er inkludert
  • Tåler vann og mineralske oljer
  • Farge: Grå
  • Passer til: B&W CCM3xx, CCM6xx, CCM Cinema 7, Marine 6 og 8, samt DALI E60 og E80

Ønsker du å oppleve produktet?

Hos HiFi Klubben kan du oppleve produktene med din egne øyne og ører før du handler. Du kan til og med avtale tid for en personlig demonstrasjon. Så blir det enklere for deg å velge rett.

Mer lesning