HiFi Klubben

Hopp til innhold
Lokale tilbud Gjør et kupp på utstillingsmodeller, utgående produkter og overskuddslager fra alle butikkene våre Les mer

SoundXtra Large Bordstativ

Nå {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /par
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
SoundXtra Large Bordstativ

Bilder

Varenummer: {{product.code}}
{{quantityModel}} par

{{product.inventoryStatus}}

{{sellableOnWebText}}

Beskrivelse

Smart bordstativ med sklisikre gummiføtter som lar deg vinkle kompakthøyttalere opp eller ned, slik at de kan plasseres på f.eks. en hylle eller et bord. Solid aluminiumskonstruksjon hindrer uønskede vibrasjoner. Kan bære opptil 7 kg.

SoundXtra Large – smart og fleksibelt bordstativ til kompakthøyttalerne dine

Large er et solid konstruert høyttalerstativ som lar deg vinkle høyttalerne dine opp eller ned, slik at de spiller med optimal lyttevinkel. Det betyr at du uten problemer kan plassere høyttalerne på for eksempel en høy hylle eller et skrivebord – du tilter bare stativet opp eller ned, alt etter plasseringen.

Når høyttalerne dine spiller med korrekt lyttevinkel, så kan du være sikker på at du får det klareste mulige lydbildet – spesielt fra den svært retningsfølsomme diskanten, som fort begynner å låte uklart hvis ikke høyttaleren spiller i "riktig" retning.

Både topp- og bunnplaten er elegant laget i aluminium og utstyrt med sklisikre gummiføtter som holder høyttalerne dine trygt på plass. Stativet kan bære maksimalt 7 kg.

Large fås i sort metallfinish og leveres i par.

Tekniske spesifikasjoner

  • Large til kompakthøyttalere
  • Kan bære opptil 7 kg
  • Leveres i par
  • Størrelse: 14,5 x 18,5 cm (bunn- og topplate)
  • Kan tiltes opp eller ned
  • Materiale: aluminium
  • Vekt: ca. 1,3 kg/par

Ønsker du å oppleve produktet?

Hos HiFi Klubben kan du oppleve produktene med din egne øyne og ører før du handler. Du kan til og med avtale tid for en personlig demonstrasjon. Så blir det enklere for deg å velge rett.