HiFi Klubben

Hopp til innhold

Argon Audio Alignment 1 Platespillertilbehør

{{product.ribbonText}} {{product.ribbonText}} {{product.ribbonOfferExpiresInfo}} Argon Audio Alignment 1 Platespillertilbehør

Alignment 1 er et protractor-verktøy for deg som vil fininnstille pickupen din selv. Konstruksjonen er i solid plast, og på baksiden finner du enkle instruksjoner på engelsk.

Varenummer: {{product.code}}

{{product.inventoryStatus}}

{{product.price}} /stk

{{product.sellableOnWebText}}

for å handle denne varen til medlemspris
Normalpris {{product.originalPrice}}
Send påminnelse når varen er på lager
Kan ikke kjøpes i nettbutikk

{{chosenStore.inventoryStatus}}

Høydepunkter Argon Alignment 1 – protractor-verktøy for justering av pickup

Alignment 1 er et effektivt, lite protractor-verktøy som hjelper deg med fininnstilling av pickupen din. Hvis du vil montere pickupen din selv, helt fra bunnen av, så blir det nødvendig med et protractor-verktøy på et tidspunkt i prosessen. I motsetning til papirvarianter, så er Alignment 1 solid konstruert, slik at den ikke skal flagre rundt på platetallerkenen.

Hvis du er ny i platespillerverdenen, så trenger du ikke nødvendigvis å bruke et protractor-verktøy. Hvis du kjøper en ny pickup hos Hi-Fi Klubben, så monterer vi den nemlig på platespilleren din gratis. Spør i din lokale Hi-Fi Klubben-butikk for info.

Tekniske spesifikasjoner

  • Protractor-verktøy for innstilling av pickup
  • Engelske instruksjoner på baksiden
  • Innebygget speil

Argon Audio

Argon Audio er Hi-Fi Klubbens eget merke, som alltid gir deg enormt med valuta for pengene. Med Argon Audio på banen er det ingen unnskyldning for å la dårlige produkter og dårlig lyd forurense hverdagen din!

  • Langt bedre enn no-name-løsninger
  • Suveren kvalitet til prisen
  • Gjennomtenkt design
  • Gjennomtestet av Hi-Fi Klubben
  • Kabler, tilbehør og hi-fi-komponenter

Les mer om Argon Audio

Mer lesning

Book en demo

I HiFi Klubben kan du oppleve produktene med dine egne øyne og ører før du handler. Du kan til og med avtale tid for en personlig demonstrasjon. Så blir det enklere for deg å velge rett.

Vi bruker småkaker, aka cookies (informasjonskapsler), slik at du bl.a. kan bruke vår nettbutikk. Vi bruker dem også til å finne ut hvordan våre nettsider blir brukt, slik at vi hele tiden kan forbedre oss, selvsagt mens vi hører på vår favorittmusikk. Ved å fortsette, godtar du alt dette. Les mer om cookies her