HiFi Klubben

Hopp til innhold
Lokale tilbud Gjør et kupp på utstillingsmodeller, utgående produkter og overskuddslager fra alle butikkene våre Les mer

Spar 10% på all vinyl

Få rabattkode >>

Argon Audio Alignment 1 Platespillertilbehør

Nå {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /stk
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
Argon Audio Alignment 1 Platespillertilbehør

Bilder

Varenummer: {{product.code}}
{{quantityModel}} stk

{{product.inventoryStatus}}

{{sellableOnWebText}}

Beskrivelse

Alignment 1 er et protractor-verktøy for deg som vil fininnstille pickupen din selv. Konstruksjonen er i solid plast, og på baksiden finner du enkle instruksjoner på engelsk.

Argon Alignment 1 – protractor-verktøy for justering av pickup

Alignment 1 er et effektivt, lite protractor-verktøy som hjelper deg med fininnstilling av pickupen din. Hvis du vil montere pickupen din selv, helt fra bunnen av, så blir det nødvendig med et protractor-verktøy på et tidspunkt i prosessen. I motsetning til papirvarianter, så er Alignment 1 solid konstruert, slik at den ikke skal flagre rundt på platetallerkenen.

Hvis du er ny i platespillerverdenen, så trenger du ikke nødvendigvis å bruke et protractor-verktøy. Hvis du kjøper en ny pickup hos Hi-Fi Klubben, så monterer vi den nemlig på platespilleren din gratis. Spør i din lokale Hi-Fi Klubben-butikk for info.

Tekniske spesifikasjoner

  • Protractor-verktøy for innstilling av pickup
  • Engelske instruksjoner på baksiden
  • Innebygget speil

Ønsker du å oppleve produktet?

Hos HiFi Klubben kan du oppleve produktene med din egne øyne og ører før du handler. Du kan til og med avtale tid for en personlig demonstrasjon. Så blir det enklere for deg å velge rett.

Mer lesning