Hopp til innhold

Argon Alignment 1 Platespillertilbehør

{{product.ribbonText}} {{product.ribbonText}} {{product.ribbonOfferExpiresInfo}}

Alignment 1 er et protractor-verktøy for deg som vil fininnstille pickupen din selv. Konstruksjonen er i solid plast, og på baksiden finner du enkle instruksjoner på engelsk.

Varenummer: {{product.code}}

{{product.inventoryStatus}}

{{product.price}} /stk

{{product.sellableOnWebText}}

for å handle denne varen til medlemspris
Normalpris {{product.originalPrice}} Kan ikke kjøpes i nettbutikk

{{chosenStore.inventoryStatus}}

Høydepunkter Argon Alignment 1 – protractor-verktøy for justering av pickup

Alignment 1 er et effektivt, lite protractor-verktøy som hjelper deg med fininnstilling av pickupen din. Hvis du vil montere pickupen din selv, helt fra bunnen av, så blir det nødvendig med et protractor-verktøy på et tidspunkt i prosessen. I motsetning til papirvarianter, så er Alignment 1 solid konstruert, slik at den ikke skal flagre rundt på platetallerkenen.

Hvis du er ny i platespillerverdenen, så trenger du ikke nødvendigvis å bruke et protractor-verktøy. Hvis du kjøper en ny pickup hos Hi-Fi Klubben, så monterer vi den nemlig på platespilleren din gratis. Spør i din lokale Hi-Fi Klubben-butikk for info.

Tekniske spesifikasjoner

  • Protractor-verktøy for innstilling av pickup
  • Engelske instruksjoner på baksiden
  • Innebygget speil

Mer lesning

Book en demo

I Hi-Fi Klubben kan du oppleve produktene med dine egne øyne og ører før du handler. Du kan til og med avtale tid for en personlig demonstrasjon. Så blir det enklere for deg å velge rett.

Vi bruker småkaker, aka cookies (informasjonskapsler), slik at du bl.a. kan bruke vår nettbutikk. Vi bruker dem også til å finne ut hvordan våre nettsider blir brukt, slik at vi hele tiden kan forbedre oss, selvsagt mens vi hører på vår favorittmusikk. Ved å fortsette, godtar du alt dette. Les mer om cookies her