HiFi Klubben

Hopp til innhold
Lokale tilbud Gjør et kupp på utstillingsmodeller, utgående produkter og overskuddslager fra alle butikkene våre Les mer

Spar 10% på all vinyl

Få rabattkode >>

Pro-Ject Adapt it Platespillertilbehør

Nå {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /stk
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
Pro-Ject Adapt it Platespillertilbehør

Bilder

Varenummer: {{product.code}}
{{quantityModel}} stk

{{product.inventoryStatus}}

{{sellableOnWebText}}

Beskrivelse

Adapt it er en liten adapter som gjør det mulig å spille av 7”-singelplater på enhver platespiller. Kvalitetsfølelsen er på topp med presisjonsfrest aluminium, og den sorte fargen vil matche både platen og platespilleren.

Nyt 7”-singlene dine med en adapter i kvalitetsmaterialer

Adapt it er en flott, liten adapter som gjør det mulig å spille av 7"-singelplatene dine på enhver platespiller. 7"-singler skiller seg nemlig en smule fra vanlige vinylplater, siden hullet i midten i mange tilfeller er mye større enn på LP-er og derfor krever en adapter for å ligge riktig på platetallerkenen.

Adapt it er elegant laget i aluminium, og kvalitetsfølelsen er helt annerledes enn med en billig plastadapter. Hvis du setter pris på godt håndverk og godt utstyr til vinylavspilling, så er Adapt it en både økonomisk og minimalistisk prikk over i-en.

Adapt it fås i sort finish.

Tekniske spesifikasjoner

  • Diameter: 3,8 cm
  • Høyde: 1 cm
  • Materiale: CNC-frest aluminium
  • Farge: sort

Ønsker du å oppleve produktet?

Hos HiFi Klubben kan du oppleve produktene med din egne øyne og ører før du handler. Du kan til og med avtale tid for en personlig demonstrasjon. Så blir det enklere for deg å velge rett.

Mer lesning