Hopp til innhold

Pro-Ject Adapt it Platespillertilbehør

{{product.ribbonText}} {{product.ribbonText}} {{product.ribbonOfferExpiresInfo}}

Adapt it er en liten adapter som gjør det mulig å spille av 7”-singelplater på enhver platespiller. Kvalitetsfølelsen er på topp med presisjonsfrest aluminium, og den sorte fargen vil matche både platen og platespilleren.

Varenummer: {{product.code}}

{{product.inventoryStatus}}

{{product.price}} /stk

{{product.sellableOnWebText}}

for å handle denne varen til medlemspris
Normalpris {{product.originalPrice}} Kan ikke kjøpes i nettbutikk

{{chosenStore.inventoryStatus}}

Høydepunkter Nyt 7”-singlene dine med en adapter i kvalitetsmaterialer

Adapt it er en flott, liten adapter som gjør det mulig å spille av 7"-singelplatene dine på enhver platespiller. 7"-singler skiller seg nemlig en smule fra vanlige vinylplater, siden hullet i midten i mange tilfeller er mye større enn på LP-er og derfor krever en adapter for å ligge riktig på platetallerkenen.

Adapt it er elegant laget i aluminium, og kvalitetsfølelsen er helt annerledes enn med en billig plastadapter. Hvis du setter pris på godt håndverk og godt utstyr til vinylavspilling, så er Adapt it en både økonomisk og minimalistisk prikk over i-en.

Adapt it fås i sort finish.

Tekniske spesifikasjoner

  • Diameter: 3,8 cm
  • Høyde: 1 cm
  • Materiale: CNC-frest aluminium
  • Farge: sort

Pro-Ject

Pro-Ject er et tradisjonsrikt firma fra Østerrike som har spesialisert seg på å skjemme bort vinylplater med stilige platespillere og en masse forskellig tilbehør av høy kvalitet, inkludert RIAA/pickup-forforsterkere.

  • Velkonstruerte platespillere og massevis av bra tilbehør
  • Både budsjettvennlige produkter og high-end
  • Flott design og gode materialer

Les mer om Pro-Ject

Mer lesning

Book en demo

I HiFi Klubben kan du oppleve produktene med dine egne øyne og ører før du handler. Du kan til og med avtale tid for en personlig demonstrasjon. Så blir det enklere for deg å velge rett.

Vi bruker småkaker, aka cookies (informasjonskapsler), slik at du bl.a. kan bruke vår nettbutikk. Vi bruker dem også til å finne ut hvordan våre nettsider blir brukt, slik at vi hele tiden kan forbedre oss, selvsagt mens vi hører på vår favorittmusikk. Ved å fortsette, godtar du alt dette. Les mer om cookies her