HiFi Klubben

Hopp til innhold

Pro-Ject Wallmount it 1 Hylle

{{product.ribbonText}} {{product.ribbonText}} {{product.ribbonOfferExpiresInfo}} Pro-Ject Wallmount it 1 Hylle

Wallmount it 1 er en solid hylle til platespilleren din. Etter montering kan du finjustere topplaten med fire spikes, så du får den i helt i vater.

Varenummer: {{product.code}}

{{product.inventoryStatus}}

{{product.price}} /stk

{{product.sellableOnWebText}}

for å handle denne varen til medlemspris
Normalpris {{product.originalPrice}}
Send påminnelse når varen er på lager
Kan ikke kjøpes i nettbutikk

{{chosenStore.inventoryStatus}}

Høydepunkter Pro-Ject Wallmount it 1 – heng platespilleren din på veggen

Wallmount it 1 er en solid vegghylle, konstruert spesielt for platespillere. Den er utstyrt med fire justerbare spikes, slik at du alltid kan få topplaten helt i vater. Det gjør borring og opphenging mindre kritisk, og du slipper å skulle styre med skiver eller andre nødløsninger om du har en platespiller uten justerbare ben.

OBS: Hvis veggen din er av porøst materiale – f.eks. gips – og du samtidig har et svært tung anlegg, bør du bruke spesielt egnede skruer og plugger til monteringen. Spør gjerne hos din lokale byggevareforhandler.

OBS2: Hi-Fi Klubben kan også levere en rekke andre produkter fra Pro-ject ut over de viste på hjemmesiden. Kontakt din butikk for nærmere information. 

Produktbeskrivelse


Tekniske spesifikasjoner

 • Hylle til platespiller
 • Stålramme med topplate i finér
 • Fire justerbare spikes til finjustering av vater
 • Mål, overflate: 46,0 x 35,5 cm (BxD)
 • Mål, totalt: 46,0 x 9,0 x 41,5 cm (BxHxD)
 • Farve: Sort
 • OBS: Hi-Fi Klubben kan også levere en rekke andre produkter fra Pro-ject ut over de viste på hjemmesiden. Kontakt din butikk for nærmere information. 

Pro-Ject

Pro-Ject er et tradisjonsrikt firma fra Østerrike som har spesialisert seg på å skjemme bort vinylplater med stilige platespillere og en masse forskellig tilbehør av høy kvalitet, inkludert RIAA/pickup-forforsterkere.

 • Velkonstruerte platespillere og massevis av bra tilbehør
 • Både budsjettvennlige produkter og high-end
 • Flott design og gode materialer

Les mer om Pro-Ject

Book en demo

I HiFi Klubben kan du oppleve produktene med dine egne øyne og ører før du handler. Du kan til og med avtale tid for en personlig demonstrasjon. Så blir det enklere for deg å velge rett.

Vi bruker småkaker, aka cookies (informasjonskapsler), slik at du bl.a. kan bruke vår nettbutikk. Vi bruker dem også til å finne ut hvordan våre nettsider blir brukt, slik at vi hele tiden kan forbedre oss, selvsagt mens vi hører på vår favorittmusikk. Ved å fortsette, godtar du alt dette. Les mer om cookies her