HiFi Klubben

Hopp til innhold
Lokale tilbud Gjør et kupp på utstillingsmodeller, utgående produkter og overskuddslager fra alle butikkene våre Les mer

Pro-Ject Wallmount it 2 Hylle

Nå {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /stk
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
Pro-Ject Wallmount it 2 Hylle

Bilder

Varenummer: {{product.code}}
{{quantityModel}} stk

{{product.inventoryStatus}}

{{sellableOnWebText}}

Beskrivelse

Wallmount it 2 er en solid hylle til platespilleren din. Etter montering kan du finjustere topplaten med fire spikes, så du får den i helt i vater.

Pro-Ject Wallmount it 2 – heng platespilleren din på veggen

Wallmount it 2 er en solid vegghylle, konstruert spesielt for platespillere. Den er utstyrt med fire justerbare spikes, slik at du alltid kan få topplaten helt i vater. Det gjør borring og opphenging mindre kritisk, og du slipper å skulle styre med skiver eller andre nødløsninger om du har en platespiller uten justerbare ben.

Wallmount it 2 er en smule større enn Wallmount it 1. Ellers ligger forskjellen primært i designet.

OBS: Hvis veggen din er av porøst materiale – f.eks. gips – og du samtidig har et svært tung anlegg, bør du bruke spesielt egnede skruer og plugger til monteringen. Spør gjerne hos din lokale byggevareforhandler.

OBS2: Hi-Fi Klubben kan også levere en rekke andre produkter fra Pro-ject ut over de viste på hjemmesiden. Kontakt din butikk for nærmere information. 

Tekniske spesifikasjoner

  • Hylle til platespiller
  • Stålramme med topplate i finér
  • Fire justerbare spikes til finjustering av vater
  • Mål, overflate: 46,0 x 35,5 cm (BxD)
  • Mål, totalt: 49,0 x 26,0 x 45,5 cm (BxHxD)
  • Farve: Sort
  • OBS: Hi-Fi Klubben kan også levere en rekke andre produkter fra Pro-ject ut over de viste på hjemmesiden. Kontakt din butikk for nærmere information. 

Ønsker du å oppleve produktet?

Hos HiFi Klubben kan du oppleve produktene med din egne øyne og ører før du handler. Du kan til og med avtale tid for en personlig demonstrasjon. Så blir det enklere for deg å velge rett.