HiFi Klubben

Hopp til innhold
Lokale tilbud Gjør et kupp på utstillingsmodeller, utgående produkter og overskuddslager fra alle butikkene våre Les mer

Vogels PPC 1500 Takfeste

Nå {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /stk
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
Vogels PPC 1500 Takfeste

Bilder

Varenummer: {{product.code}}
{{quantityModel}} stk

{{product.inventoryStatus}}

{{sellableOnWebText}}

Beskrivelse

PPC 1500 er et kort universaltakfeste som passer til lettere LCD- og DLP-projektorer opp til 15 kilo. Det er en solid og fleksibel løsning til de fleste oppsett, og med klikkmontering kan du enkelt ta ned projektoren hvis du ønsker det.

PPC1500 er et kort universal-takfeste som passer for lettere LCD- og DLP-projektorer opp til 15 kilo. De justerbare metallarmene kan tilpasses så godt som alle projektorer som er beregnet til skruemontering, og den solide konstruksjonen sikrer at projektoren forblir på riktig plass.

Det dreibare leddet gjør at du kan finjustere plasseringen av projektoren etter at du har hengt den opp, og en ekstra smart detalj er at PPC1500 er utstyrt med klikk-montering, slik at det er enkelt å ta ned projektoren hvis du av en eller annen grunn skulle ha behov for det. Klikk-leddet fungerer ved hjelp at to sikkerhetsskruer som samtidig fungerer som tyverisikring (spesialnøkkel er inkludert).

Projektoren må henge i riktig høyde
For å få best mulig utbytte av projektoren må den henge absolutt vannrett, slik at du ikke må bruke den kvalitetsødeleggende digitale ”keystone”-korreksjonen får å få rette vinkler i bildet. Hvis du ønsker deg flest mulige valgmuligheter, er det en god ide å se på selve rommet du skal bruke den i når du velger projektor.

Et kort standardoppheng er i mange tilfeller bra nok, men det kan være nødvendig med en lengre arm i store rom eller rom med ”vanskeligheter” som et senket tak. En projektor med mekanisk flytting av objektivet – Lens Shift – er et godt alternativ hvis du av plassmessige eller estetisk grunner ikke ønsker å ha projektoren hengende på en lang stang fra taket. Spør oss i butikken – så finner vi riktig løsning for akkurat deg.

Pass på vekten når du monterer projektor
Når du monterer projektoren i taket, må hele vekten bæres av festet og de tilhørende skruene. Derfor må du være helt sikker på at festet er riktig dimensjonert for projektoren – heller for kraftig enn for svakt. Samtidig er det viktig at selve taket også er sterkt nok. Det kan være en utfordring hvis du f.eks. har et senket tak med tynne plater eller gips.

Snakk med oss i en av butikkene hvis du er usikker – det er utrolig ergerlig å sende den nye projektoren i gulvet med et brak, og nesten alt kan la seg gjøre hvis man bare vet hvordan.

Tekniske spesifikasjoner

  • Maks 15 Kg
  • Minimum avstand til taket 14,4cm

Ønsker du å oppleve produktet?

Hos HiFi Klubben kan du oppleve produktene med din egne øyne og ører før du handler. Du kan til og med avtale tid for en personlig demonstrasjon. Så blir det enklere for deg å velge rett.