HiFi Klubben

Hopp til innhold
Lokale tilbud Gjør et kupp på utstillingsmodeller, utgående produkter og overskuddslager fra alle butikkene våre Les mer

Flexson Adjustable Wall Mount for Beam Veggfeste

Nå {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /stk
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
Flexson Adjustable Wall Mount for Beam Veggfeste

Bilder

Varenummer: {{product.code}}
{{quantityModel}} stk

{{product.inventoryStatus}}

{{sellableOnWebText}}

Beskrivelse

Adjustable Wall Mount for Beam plasserer din Sonos Beam trygt og elegant på veggen. Kan justeres opp og ned for optimal lyd der hvor du sitter, og kan vendes nedover for enklere tilgang til knappene i noen monteringsløsninger.

Flexson Adjustable Wall Mount for Beam – diskre og lett justerbart feste til Sonos Beam

Adjustable Wall Mount for Beam er et solid, elegant og justerbart veggfeste til Sonos Beam. Det er laget i solide materialer med en lekker finish som matcher din Sonos Beam perfekt.

Festet er justerbart, slik at du kan tilte høyttaleren 90 grader opp og ned. Dermed kan du få optimal vinkling til lytteposisjonen din, enten du plasserer din Beam under TV-en eller oppunder taket, for eksempel på soverommet.

Hvis du av plasseringsmessige grunner helst vil at knappene på Beam skal vende nedover, så kan du også montere festet omvendt. Dette er smart for eksempel hvis lydplanken er plassert høyt, eller hvis den skal monteres under en hylle.

Adjustable Wall Mount for Beam fås i sort og hvit matt finish.

Tekniske spesifikasjoner

  • Veggfeste til Sonos Beam
  • Mål: 11,0 x 17,0 x 15,8 cm (BxHxD)
  • Loddrett dreibarhet: opptil ± 90 grader
  • Farge: Sort matt, hvit matt

Ønsker du å oppleve produktet?

Hos HiFi Klubben kan du oppleve produktene med din egne øyne og ører før du handler. Du kan til og med avtale tid for en personlig demonstrasjon. Så blir det enklere for deg å velge rett.